2777
2789
عنوان

چیکار کنم گرم بشم

128 بازدید | 22 پست

گرم مزاجی لطفا جواب بدین من همه امیدم نی نی سایته😂

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

زنجبیل و فلفل سیاه و دارچین گل محمدی و تخمه آفتابگردون و گردو.اینا وحشتناک گرم میکنه اگه یه مدت مصرف بشه

فقط زیاده روی نکن چون ممکنه بدنت آسیب ببینه من بخاطر مصرف بیش از حد گرمیجات تیروئیدم پرکار شد وحشتناک

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنجبیل و فلفل سیاه و دارچین گل محمدی و تخمه آفتابگردون و گردو.اینا وحشتناک گرم میکنه اگه یه مدت مصرف ...

مثلا هی هر سری تو غذاهام بریزم شماهم مزاجتون یهو سرد شد عین من؟؟؟

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

اول دقیق طبعتو بدون بعد بخور سرچم کنی میاد مثلا انواع طبع ها و علایم بعد طبعتو فهمیدی سرچ کن چیا بای ...

عزیزم بدنم گرم وخشکه ولی چون دارو اعصاب میخورم همچین شدم میدونی سر شدم انگار بی حسم قبلش آتیش بودم الان همسرم همن انتظاراتو داره میخوام حداقل یذره گرم بشم

بشین پیش بخاری😂

هی نشستم نشد که نشد😂😂😂

گوشت گوسفندیروغن حیوانیارده شیره ی انگورمغزیجاتاینا رو مصرف کن

ممنونم کاچی خوبه؟

وای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من جدی همش سردی میخورم باز میبینی داغم🥲🤣

نه من داغ بودم لامصب دچار پانیک شدم رفتم دکتر قرص اعصاب داد انگار سر شدم خدا کنه درست شم دوباره

مثلا هی هر سری تو غذاهام بریزم شماهم مزاجتون یهو سرد شد عین من؟؟؟

من طبعم سرد بود اینارو بی رویه مصرف کردم بدنم به هم ریخت 

من چندسال بیش از حد گرمی خوردم که باعث شد تیروئیدم پرکار بشه

الان دیگه دنبال گرمی و سردی نیستم

عزیزم به اندازه ی مجاز مصرف کن

مثلا گاهی چای زنجبیل با عسل بخور

گاهی فلفل سیاه بریز توی غذات

صبحانه ارده شیره بخور

ترشی نخور

دوغ و ماست زیاد نخور

توی چاییت گاهی گلمحمدی بنداز گاهی دارچین گاهی هل

نه من داغ بودم لامصب دچار پانیک شدم رفتم دکتر قرص اعصاب داد انگار سر شدم خدا کنه درست شم دوباره

ااع شابد مال اون باشه از دکترت بپرس

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

من بیزارم از گرم بودن بدترین حس دنیاس برام

دوس دارم هیچ حسی نداشته باشم.وجودش آزارم میده