2777
2789
عنوان

کیا معلم غیر انتفاعی بودن 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼بیایددد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 36 پست
بستگی به سابقه و مدرسه ای که تدریس میکنید داره تا 15 تومان هم هست با بیمه کامل امسال خواهرم با بیمه ...

تازه میخوام شروع کنم مدرسه کوچیکی هم هست

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

سلام عزیزم هنوز زود هست و عجله نکنیداگر کلاس اولی هست دانش آموز کلاس اول تا پایان آذر ماه فرصت داره ...

عزیزم خیلی ممنون 

ولی معلمش متاسفانه املا های سنگین میده و یادگیری بچم با اینکه خیلی خوبه یکم ترس داره

برای امروز املا دارن از لغات آداب ادب ابد آباد آبی آب و.... 

بعد پسر من میگه ابد یعنی چی ؟؟ یا دادا نامفهومه براش میگه بنویسم داداش و یسری لغات این مدلی گفته هم روخانی هم املا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب عزیزم ایشالا موفق باشید منم امسال شرکت کردم ولی قبول نشدم خیلی ضریبای مازاد رقبا زیاد بود و ف ...

بله ضریب دارا نباید با ازاد ها مقایسه میشدن باید بین هم میشذن فقط آزاد ها بنده خدا پول و وقتشون و ریختن دور اعصابشونم خراب شد که ضریب دارا جذب بشن واقعا ظلم شد

ببین ای کاش خودتو مشغول نمیکردی منم یسال درگیر مدرسه شدم نتونستم درس بخونم ازمون رد شدم سری دوم ازمون خوردیم ب تعطبلی تونستم بخانم ازمون دوباره زمستون برگزار میشه ظرفیتا ازینم کمتر میشه و ممکنه اخرینشم باشه سعی کن شرو کنی دوباره

بله ضریب دارا نباید با ازاد ها مقایسه میشدن باید بین هم میشذن فقط آزاد ها بنده خدا پول و وقتشون و ری ...

خیلی امیدی به ازمون ندارم 

مگه اینکه اینجا برام بیمه رد کنه و ضریب بگیرم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

عزیزم استخدامی زمستون برگرار میشه وقتتو هدر نده بشین بخون رسمی شی

زمستون امسال؟ انقد زود؟ 

تازه آزمون بوده که