2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توچرا اگه حس ششمی هستی زیر تاپیک من دنبال جواب بودی خب واسه خودت جواب بده🤣🤣

فقط واسه دیگران   میتونم   حدس بزنم بعضی اوقات عذر میخوام تو تایپکت  جواب  یکیشونو  دادم  به دلم افتاد  که جوابشو بدم  بعد پرسیدن ازم مجبور شدم جوابشونو بدم

حالا واقعا حس ششمت خوبه عزیزم؟؟من ۳ ساله جدا شدم۳۵ سالمه،،خواستگار جدیدم تا حالا ازدواج نکرده ولی دل ...

جدی هستی؟طرف متاهله !!!دنبال اینی ک ببینی رابطش پایداری ک چی؟تعمیر لازم داری عزیز؟؟؟؟

فقط واسه دیگران میتونم حدس بزنم بعضی اوقات عذر میخوام تو تایپکت جواب یکیشونو دادم به دلم افت ...

عجیبه شمع روشن کن وقتی ک ماه کامله چشماتو ببند چراغا خاموش باشه جایی باش ک نور ماه و ببینی مثلا پشت بوم یا بالکن اینجوری برای خودتو میتونی بگی مشکلی نداره شوخی کردم استیکر خنده گذاشتم متوجه بشی 

عزیزم خوب منظورم اینه جدا میخواد بشه؟من که اصلا نمبینمشون،،مگه من میخوام خراب بکنم زندیگیشو

توچیکار داری اخه هروقت حداشو به این فکرکن 😐😐😐😐عجب آدمی هستی 😐😐😐

حس اکسم بهم چیه؟ بهم فکر میکنه ؟ دلتنگمه؟

@دلبریناز‍ 

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

واقعنی میشه چهرمم توصیف کنی جونم لطفاًبرات صلوات میفرستم

چشات  یه حالت خاصی نازه    ابروهات  بلند و حالت کمانی  

بینیت  متوسط  نه کوچیکه  نه بزرگ  یه حالت استخونی قلمی داره لبات  باریک و قلوه ایی  هستن

اسی از خصوصیات اخلاقیم بگو 

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم