2777
2789
عنوان

می‌خوام بدون نوبت برم پیش دکتر مفرد

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 29 پست
دکتر های بهتری هم هست مفرد یه زمانی اره کارش واقعا خوب بود ولی چند سالی هست که ناراضی زیاد داره و دی ...

یکی میگه عتیقه چی یزد یکی مفرد یکی آمالی گیج شدم برج ۱۲ هم عروسیمع

میگن که کارش خوبه از نزدیک نه ندیدم یکی دیگه می‌گفت امین آمالییکی ام دکتر دیگ رو همون تهران معرفی کر ...

نشنیدم 

من خودم یک ماهه عمل کردم و راضیم

با ۵٠ تومن 

اسم دکتر رو اکه خواستی خصوصی میگم 

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی میگه عتیقه چی یزد یکی مفرد یکی آمالی گیج شدم برج ۱۲ هم عروسیمع

مفرد تا چند سال پیش اره کارش خوب بود واقعا ولی جدید دیگه به اندازه قبل خوب نیست 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

میگن زیاد خراب میکنه بعد شنیدم خودش جراحی نمیکنه

دکتر زینعلی رو چی ؟ میدونید خودش عمل میکنه یا نه ؟

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

من پیش مفرد عمل کردم سال ۴۰۱ تا همون سال خوب بود

بعدش هم گرون کرد و هم ناراضی زیاد شد

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

من پیش مفرد عمل کردم سال ۴۰۱ تا همون سال خوب بودبعدش هم گرون کرد و هم ناراضی زیاد شد

بینی شما چطوره راضی هستین ازش ؟

نمی‌دونم واقعا گیج شدم برم یا نه چون رفتو آمدش سخته

بینی شما چطوره راضی هستین ازش ؟نمی‌دونم واقعا گیج شدم برم یا نه چون رفتو آمدش سخته

ببین اگه نوبت نده الاف میشیا خیلی خیلی شلوغه خیلی

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم