2777
2789
عنوان

واقعا که چرا گزارش الکی میزنین الان چه حرف بدی تو تاپیک من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 35 پست
نه از اون بابت مطمئنم اهل زیر آبی رفتن نیست

پس شوهرت مشکل داره بهش گرمیجات بده مثل عسل و مخلوط اجیل ، از روغن دنبه خیلی استفاده کن تو غذا ،قند و شکر کم بهش بدع کمتر بخوره از ادویه جات مثل زردچوبه بیشتر استفاده کن یکم به لباست و اینا تو خونه بیشتر برس و ... اما خوراک مهمه  یا راضیش کن بره پیش دکتر شاید مشکل دیگه ای هم داره فکرش مشغوله یا چی از اول اینطور بود؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر باید داد یه قطره دو قطره ؟چطوریه؟

نمیدونم واقعا اینو 

ولی ببین من ریختم داخل شیرموز 

15قطره ریختم مزشو عوض کرد

یعنی یه طعم شبیه گلاب بهش داد 

اگه خواستی بریزی و نمیخوای شوهرت مطلع بشه از این کار

به اندازه ای بریز ک مزه عوض نشه

خانومِ آقای خواننده😍💍دووری ز دیار بختیاری

پس شوهرت مشکل داره بهش گرمیجات بده مثل عسل و مخلوط اجیل ، از روغن دنبه خیلی استفاده کن تو غذا ،قند و ...

آره از اول اینطور بود حتی شب اول عروسیمون اصلا هیچ توجهی بهم نداشت گرفت خوابید من با کمک جاریم لباس تورم بیرون آوردم و موهامو باز کردم بعد با خودم میگفتم مگه میشه یه مرد عروسش ۱۴ سال از خودش جوون تر باشه و اینقدر چیتان پیتان کرده ولی بهش توجهی نکنه . بخدا قیافمم خوشکله قدمم خوبه وزنمم مناسبه نسبت به قدم  هیکل بدی ندارم که بگم از نظر ظاهر مشکل دارم بعد زمان عروسی ۲۱ سالم بود دختر ۲۱ ساله نمیتونه زشت باشه

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

چقدر عجیبه یکی شوهرش نیاز به کافور داره یکی نیاز به قطره گل سرخ🥲😂چرا خدا با عدالت این میل جنسی رو ...

ممکنه از غذا های اداره محل کارش باشه که اینطوریه؟ممکنه تو اونا کافور باشه؟البته برادر شوهرمم همون غذا ها رو میخوره ولی جاریم میگه هر شب رابطه داریم

آره از اول اینطور بود حتی شب اول عروسیمون اصلا هیچ توجهی بهم نداشت گرفت خوابید من با کمک جاریم لباس ...

نه عزیزم ربطی به زیبا نبودن تو نیست صد درصد زیبایی اما مشکل داره همسرت باش صحبت کن حتما باهاش درمیون گذاشتی؟

ممکنه از غذا های اداره محل کارش باشه که اینطوریه؟ممکنه تو اونا کافور باشه؟البته برادر شوهرمم همون غذ ...

ی چی بهت بگم؟اصلا درباره این قضیه با جاری و ... صحبت نکن اصلا بهشون نگو بزار این‌چیز ی راز باشه بین خودت و همسرت اگر خیلی مشکل ساز شد برات برو به بزرگتر بگو این نظر منه چون اعتماد ندارم به هم عروس

ممکنه از غذا های اداره محل کارش باشه که اینطوریه؟ممکنه تو اونا کافور باشه؟البته برادر شوهرمم همون غذ ...

حتما اول با همسرت صحبت کن بهش بگو ازش بپرس با دعوا و اینا نع ازش یخواه که یکم صحبت کنید و درباره این قضیه حرف بزن با منطق درست بهش بگو که راضی نیستی و .. و بات رو راست باشه اولین قدم همیشه همین صحبت کردن

نه عزیزم ربطی به زیبا نبودن تو نیست صد درصد زیبایی اما مشکل داره همسرت باش صحبت کن حتما باهاش درمیون ...

بهش گفتم هزار بار اولا زیر بار نمیرفت حتی واسه روزا اول عروسیمون مجبور سد به رفیقش که متخصصه زنگ بزنه که با دارویی که واسش تجویز کرد تونست رابطه بر قرادر کنه. بعد این هم زود انزالی داره هم مشکل نعوظ داره بهش میگم اینارو به دکتر بگو میگه خجالت میکشم بعد کلا باید پیش چه دکتری بره؟ دارو ها رو که میخورد خوب بود ولی بعد از ۳ تا هفته که دیگه نخورد دوباره سرد شد بعد دوباره ما ماجرا داشتیم تا پارسال باز رفت دکتر با تا ۲ هفته خوب بود دوباره سرد شد

وقتی هم بهش میگم من دارم اذیت میشم میگه تو داری با حرفات به من عذاب وجدان میدی. ببخشید انقدر صریح و باز صحبت کردم باهاتون

حتما اول با همسرت صحبت کن بهش بگو ازش بپرس با دعوا و اینا نع ازش یخواه که یکم صحبت کنید و درباره این ...

قهر میکنه یا منو مسخره میکنه که آره تو دنبال رابطه ای تو زندگی فقط

ی چی بهت بگم؟اصلا درباره این قضیه با جاری و ... صحبت نکن اصلا بهشون نگو بزار این‌چیز ی راز باشه بین ...

نه به جاری که نگفتم اصلا کسی خبر نداره از این موضوع دوست هم ندارم اطرافیان بدونن . جاریم غیر مستقیم گفت وای از دست این مردا تو هر چیزی میتونی نه بیاری جز اینکه هر شب ازت رابطه میخوان منم خندیدم چیزی نگفتم

بهش گفتم هزار بار اولا زیر بار نمیرفت حتی واسه روزا اول عروسیمون مجبور سد به رفیقش که متخصصه زنگ بزن ...

ببین بهش بفهمون که که کنارشی چون داره اذیت میشه من ی مشکل مشابه تو داشتم باید بهش بفهمونی که کنارشی بهش بگو که این قضیه مهمه بعدا براتون ممکنه مشکل ایجاد کنه ببرش پیش دکتر زنان و .. به کسی هم اصلا نگو تنهایی بگی غرور شوهرت میشکنه