2777
2789
عنوان

کسی درمان واژینیسموس رو نمیدونه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 92 پست
بببین به این فکر کن که اگه چیز بدی باشه این همه زن هات وجود نداشت .‌‌...یا مثلاً پورت استار ها

میفهمم بخدا

ولی مثل اسی

اصلا دست خودمون نیست 

مگه ما دلمون میخواد انقد عذاب بکشیم

همسرم بهم میگه خانم طرف کمرش یه وجب نیست الان بچه داره تو دیگه چرا انقد می‌ترسی تو میتونی قویی باش

ولی واقعا دست من نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار سانت زیاد نیست؟😅واقعا فکر خوبیه اگه همسرم یاری کنهان شا الله همیشه شاد و موفق باشید🌹

عزیزم منم یازده سال پیش که عروسی کردم اینطور بودم، یکسال باکره بودن ، قفل میشدم ،یادمه تو نت پیج های اعظم خیابانی رو گشتم و پیدا کردم 

میدونی شوهرت باید همراهیت کنه ، ببخشید اول با انگشت کوچیکه و ژل ، بعد با دو تا انگشت، بعد خودت باید ذهنت رو ببری سمت چیزای دیگه، به این قضیه فکر نکنی و قبلش هم یه آرامبخش دور پایین بخور 

من بعد یکی دو ماه خیلی بهتر شدم 

بعد که بشه میگی ای وای اینکه چیزی نبود

سعی کن روزهای نزدیک پری یا تخمک گذاری که واژن خودت نرم تره شروع کنی

میفهمم بخداولی مثل اسیاصلا دست خودمون نیست مگه ما دلمون میخواد انقد عذاب بکشیمهمسرم بهم میگه خانم طر ...

کم کم حل میشه 

اکثرن همینن 

دختر خاله خودم اصلا نمی‌تونستن.الان بچه دارن 

خیلیا هستن از فامیل خودتون اصلا رو نمیکنن مشکلشو

الان همسر من فکر می‌کنه این پدیده نادریه😅

نه ولی اکثرا راحتن

همه منو مسخره میکردن مبگفتن الان همه تو خیابون با دوست پسراشون آرع، بعد تو یه ساله این بنده خدا رو.‌..

ولی دکترم می‌گفت نمی‌دونم چه سریه همه آدم‌های این مدلی شوهرای مهربونی دارن

نه ولی اکثرا راحتنهمه منو مسخره میکردن مبگفتن الان همه تو خیابون با دوست پسراشون آرع، بعد تو یه ساله ...

اره به منم میگن اتفاقا

خدا هم در و تخته رو خوب جور کرده ، دردی رو که میده درمان و حوصله اش رو هم میده😅😅😅

فی فی🫧و گل ها🌸
اره والا چی بگم

نمیشه زیاد تو سایت واضح گفت بعضی چیزا رو   ,اومده میگه تو مردی یه کاربری

هرشب برو روکار با شوهرت 

کم کم زیادش کن 

ما اوایل عقد در حد برخورد اونحاش بود 

بعد کم کم ...

نمیشه زیاد تو سایت واضح گفت بعضی چیزا رو ,اومده میگه تو مردی یه کاربریهرشب برو روکار با شوهرت کم ک ...

ایول 

این بهترین راهکاره

🫶🫶ممنونم عزیزم

برای اون موارد هم به دل نگیر چون مرد زیاد شده اینجا , دیگه بعضیا حساس شدن

فی فی🫧و گل ها🌸