سلام خانما من الان نزدیک به ۹ ماه که پریود نشدم و حس عجیبی دارم انگار یه غم خاصی داره قبلا فکر نمیکردم اینجوری شم و انقد به هم بریزم دیگه داره باورم میشه وارد گروه میانسالان شدم و دلم خیلی تنگه برای ایام جوانی که نفهمیدم چطور گذشت لطفا خانمایی که تجربه دارین بیاین بهم روحیه بدین و هر آموزه ای جهت سازش با این اتفاق بلدین بهم بگین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگران نباش عزیزم سر راه همه هست. بپذیرش و سختش نکن. فقط کلسیم بهور که عوارضش اذیتت نکنه. واسه خودت راحت شدی از پریودو دردسراشو تغییرات خلقی قبل از پریود
من ناراحت نیستم که دارم یائسه میشم بهرحال برای همه پیش میاد ولی مشکل اینه من بچه ندارم
چن وقته پریود نشدی دکتر تشخیص داده یا چون قاعده گی نامنظم دارید
نه هنوز پریود میشم.ذخیرم داره تموم میشه. معلوم نیست کی قطع بشه پریود. من پریودم همییییشهههه منظم بوده حتی الانم مرتبه. فقط دیگه خونریزی ندارم خیلی. این چندماهه خونریزیم انگار لکه بینی شدیده. خون اکسید شده و سیاه