2777
2789
عنوان

دلتنگی از یائسگی اومده سراغم

135 بازدید | 22 پست

سلام خانما من الان نزدیک به ۹ ماه که پریود نشدم و  حس عجیبی دارم انگار یه غم خاصی داره قبلا فکر نمیکردم اینجوری شم و انقد به هم بریزم  دیگه داره باورم میشه وارد گروه میانسالان شدم و دلم خیلی تنگه برای ایام جوانی که نفهمیدم چطور گذشت لطفا خانمایی که تجربه دارین بیاین بهم روحیه بدین و هر آموزه ای جهت سازش با این اتفاق بلدین بهم بگین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالتونه؟ اگه راحت داره تموم ميشه كه خداروشكر كن خيلي ها وقتي ميخوان يائسه بشن خونريزي هاي وحشتناك دارن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
🤧چرا زوده که من ۴۶

نگران نباش عزیزم سر راه همه هست. بپذیرش و سختش نکن. فقط کلسیم بهور که عوارضش اذیتت نکنه. واسه خودت راحت شدی از پریودو دردسراشو تغییرات خلقی قبل از پریود

من ناراحت نیستم که دارم یائسه میشم بهرحال برای همه پیش میاد ولی مشکل اینه من بچه ندارم

دردم از یار است و درمان نیز هم
🤧چرا زوده که من ۴۶

چه میدونم.استرسو اندومتریوزو سبک زندگی غلط

فقط ناراحتم که بچه ندارم وگرنه مشکلی باهاش ندارم

البته گر گرفتگیش اذیت میکنه خیلی

نگران نباش عزیزم سر راه همه هست. بپذیرش و سختش نکن. فقط کلسیم بهور که عوارضش اذیتت نکنه. واسه خودت ر ...

چن وقته پریود نشدی دکتر تشخیص داده یا چون قاعده گی نامنظم دارید

چه میدونم.استرسو اندومتریوزو سبک زندگی غلطفقط ناراحتم که بچه ندارم وگرنه مشکلی باهاش ندارمالبته گر گ ...

من از نظر روانی ترسیدم شنیدم پوست چروک میشه از اینش میترسم 

من اینا رو رد کردم

خير باشه ان شاالله ناراحتي نداره يه پروسه اي از زندگيمونه تا وقتي دل جوون  باشه  جواني، ورزش  كنيدخيلي تاثير داره تو روحيه تون

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
چن وقته پریود نشدی دکتر تشخیص داده یا چون قاعده گی نامنظم دارید

نه هنوز پریود میشم.ذخیرم داره تموم میشه. معلوم نیست کی قطع بشه پریود. من پریودم همییییشهههه منظم بوده حتی الانم مرتبه. فقط دیگه خونریزی ندارم خیلی. این چندماهه خونریزیم انگار لکه بینی شدیده. خون  اکسید شده و سیاه

خير باشه ان شاالله ناراحتي نداره يه پروسه اي از زندگيمونه تا وقتي دل جوون باشه جواني، ورزش كنيدخي ...

مممنونم عزیزم  خیلی از نظر خلقی هم به هم ریختم