2777
2789
عنوان

خیانت کرد🙂💔

202 بازدید | 23 پست

توروخدا اگه میبینی سکوت نکن راهنماییم کن

رلمه...با پیج فیک امتحانش کردم قرار آشنایی گذاشت حرفای .... میزد راجب منم بد گفت خیلی بد ..

چطور واکنش نشون بدم چطور بگم بهش میخوام بسوزه پشیمون شه عذاب وجدان بگیره نتونه انکار کنه

زنگ بزنم گریه کنم؟

بلاکش کن از همه جا

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

نه اصلا 

هیچ واکنشی نشون نده فحش نده گریه هم نکن ناراحتیتم نشون نده 

فقط یه مدت غیب شو همین هیچ واکنشی هم نشون نده چتارو دو طرفه پاک کن و بلاک

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش مهم نیس 

اونی که خیانت میکنه این جیزا براش مهم نیس 

خودن پسرم بهت میگم پسری که خیانت کنه اصلا تو براش مهم نیستی چه برسه به اینکه بخواد بسوزه یا عذاب وژدان بگیره ته تهش به خریتش که نفهمیده پیج فیکه حرص بخوره

براش مهم نیس اونی که خیانت میکنه این جیزا براش مهم نیس خودن پسرم بهت میگم پسری که خیانت کنه اصلا تو ...

آخه همزمان که داره با پیج فیک حرف میزنه بهم میگه دوست دارم بخدا عاشقتم 

نه بابا ،هرجوری بهش بگی ک داشتی خیانت میکردی میگه میدونستم از اول تویی میخواستم ببینم تا کجا میخوای ...

اگه تلفنی رفیقم صحبت کنه بعد من بگیرم حرف بزنم اونوقت دیگه نمیتونه بگه میدونستم تویی