2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر علمی ادبی زیاد متوجه نشدم معنیشو🥲😅

الهی، اگر فردا گویند چه آوردی؟ گویم: خداوندا، از زندان، موی بالیده و جامه‌ی شوخگن و عالمی ‌اندوه و خجلت توان آورد. مرا بشوی و خلعت فرست و مپرس!

به نظرم تو این دنیا هرچقدرم فکر کنیم کارمون درسته و خوبیم و عبادت کنیم باز هم در حقیقت ممکنه اصلا ارزشی نداشته باشه فقط به تنها چیزی که میتونیم امید داشته باشیم اینه که خدا ازمون بگذره که اونم تصمیم خداست که میخواد چیکار کنه باهامون وگرنه هممون پتانسیل جهنم رفتن را داریم

الهی، اگر فردا گویند چه آوردی؟ گویم: خداوندا، از زندان، موی بالیده و جامه‌ی شوخگن و عالمی ‌اندوه و خ ...

ممنون که توضیح دادین

ان شاءالله که خیره

بنظرم دیگه حداقل کاری که میتونیم برای آخرتمون بکنیم اینه که کار نیک انجام بدیم......

خدا از سر تقصیرات هممون بگذره🤲🏻🌸