2777
2789

مادرشوهرم خیلی پررو هست

وقتی بامن حرف میزنه انگار با بچه طرفه

متنفرم از اینکه گاهی وقتا منو خررررر فرض میکنه و میخواد گولم بزنه با زبون چرب و نرمش در صورتیکه....

امروز خونه اونا بودم یکم از اخلاقای پسرش گلایه کردم یهو  بدون هیچ دلیلی برگشت گفت پسر من خواهان زیاد داشت حتی یه فامیلی داریم که نشسته به یکی گفته من فلانیو خیلی دوسداشتم(شوهر من منظورشه).فلانی خیلی بچه خوب و تمیزی بود دخترمو میخواستم بهش بدم. بجز اون خیلیای دیگه میخواستن دخترشونو بما بدن ما نرفتیم چون پسرم گیر داد فقط تورو میخواد.

منم همینطور مات و مبهوت نگاه میکردم که بدونم هدفش از این حرف ها چی هست چرا باید همچین حرفی به من بزنه

بعدش خواهر شوهرم اومد دید من خیلی ناراحتم ازم پرسید چیشده منم حرفای ننشو بهش زدم که فاز مادرت چیه که اینارو بمن میگه. که دختر فلانیو میخواستم بگیرم واسه پسرم یا پسرمو فلان کس خیلی دوس داشت واسه چی اینارو به من میگه خوبه خودتون با هزار التماس منو گرفتین مگه من گفتم تروخدا بیاین منو بگیرین. خواهر شوهرمم گف اره راست میگی حق با توعه مادر من سادس نمیفهمه چی میگه بعد من برگشتم خونمون مادرشوهرم بهم زنگ زد ازم معذرت خواهی کرد که من تورو با دنیا عوض نمیکنم و از اون حرفا منظوری نداشتم

فهمیدم دخترش سرش عصبی شده که چرا اینحرفارو بمن زده و کارش بد بوده

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی هرکاریم که حرفش یادم نمیره قشنگ از چشمم افتاد

خداروشکر کن که اون وسط یه خواهرشوهر منطقی و فهمیده داری و مادرشوهرت هم بد آدمی نیس که اومده عذرخواهی کرده،

اشتباه از خودته که بده شوهرتو گفتی پیش مادرش

اوووو خودتو ناراحت نکن انقد از این حرفا شنیدم من 

منم یه بار گفتم الانم دیر نشده برگرده بره همونا رو بگیره 

مادربزرگ جاریم هر دفعه منو میدید میگفت برو یه نون بخور صدتا خیرات کن که فلانی گرفتت

حالا من همه جوره سرم به شوهرم 

بعدم یاد بگیر از پسرشون بهشون بد نگی هرچی باشه اونو نمیذارن تو رو بردارن

تو چرا از همسرت پیش اون گله کردی؟؟؟اشتبا از خودته بهش میدون دادی

چون دیگه کفری شده بودم دندون عقلمم شدیددد درد میکرد عصابم خراب شده بود گفتم به ننش بگم چه پسری تربیت کرده

اوووو خودتو ناراحت نکن انقد از این حرفا شنیدم من منم یه بار گفتم الانم دیر نشده برگرده بره همونا رو ...

وایییی چقد میفهمم حرفاتو🤓

منم اتفاقا یبار بهش گفتم کاش میرفتی همونارو میگرفتی یه لطفیم درحق من میکردی بخدا هیچکدوم حتی یه ثانیه نمیتونستن پسرتو تحمل کنن میزاشتن میرفتن