2777
2789
عنوان

اولین پریودی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 39 پست
نه دیگ اینا علائم خیلییییی واضحش بودباید میبردی دکتر غددالانم گرچه جهت چکاب حتما ببرشسالی یه بار چکا ...

ممنون از راهنمایی حتما پیگیر میشم

چیزی لازمه الان بدم بخوره؟قرص ویتامین اینا یا مثلا کاچی درست کنم براش

حتما براش تهیه میکنم فرداخودم هول شدم آخه میتونه از پس خودش بر بیاد🤦‍♀️

نگران نباشید بعد پریود هم رشد میکنن 

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما میبرم ولی شنیدم میگن باید قبل از پریودی ببری بعدش فایده ای داره؟

بررسی میکنه قصحه رشدش بسته شده یا نه 

اگه بسته نشده باشه بهش آمپول رشد میده قدشو راحت تا ۱۷۰ میبره من پسرخالم ژن قد کوتاهی داشت مامان باباش ۱۶۰ بودن هردو بردنش دکتر همین سن الان شده نزدیک ۱۸۰ شده قدش 

درسته باید قبلش ببرید ولی خب الان هم دکتر میتونه یه کار هایی کنه

ممنون از راهنمایی حتما پیگیر میشمچیزی لازمه الان بدم بخوره؟قرص ویتامین اینا یا مثلا کاچی درست کنم بر ...

چون سنش کمه اصلا نمیشه بگیم چی میتونیم بهش بدیم

اگر درد داشته باشه مفنامیک اسید ۲۵۰ اصولا میدن

ولی اخه سنش کمه

اینارو یه متخصص غدد برای اطفال بگه بهتره

شربت اهن بهش نمیدادی عادت داشته باشه؟؟؟؟

اگر دکتر بپرس ففول میشه بهش داد؟؟

قرص و مکمل مناسب سنش رو بده

چون دوزش مهمه کبد اسیب نبینه

ولی من سن کم

مادرم بهم شربت فروگلابین میداد همش

باعث شد هیچوقت دچار کمبود اهن نشم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

راستی یادم رفت بگم بهتون جدای از بحث قد حتما بچه تون رو بفرستید یه ورزش گروهی و پر از بپر بپر مثل بسکتبال یا والیبال مخصوصا بسکتبال خیلی تاثیر داره روی قد و نه فقط اون به نوجوانان اعتماد به نفس و جسارت و حال خوب میده.اصولا تو این سن ممکنه دچار افسردگی بشن یا از لحاظ بدنی ممکنه دچار شرم نسبت به سینه و تغییر بدنی شون باشن و اعتماد به نفس شون بیاد پایین ولی ورزش معجزه میکنه

چرته چرته تا دکتر نره مکمل نخوره آمپول نزنه و یادم رفت بگم ورزش مخصوصا بسکتبال نره این کککشعرل جواب ...

دکتر رو میبرم ولی پودر سنجد هم برا محکم شدن استخوان هم خوبه همسرم عطاری داره همیشه به همه توصیه میکنه

چرته چرته تا دکتر نره مکمل نخوره آمپول نزنه و یادم رفت بگم ورزش مخصوصا بسکتبال نره این کککشعرل جواب ...

چقد بی ادب و بد دهنید

من برای دخترم تجربه کردم با همین پودر سنجد

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

چون سنش کمه اصلا نمیشه بگیم چی میتونیم بهش بدیماگر درد داشته باشه مفنامیک اسید ۲۵۰ اصولا میدنولی اخه ...

فردا میبرم دکتر ازش میپرسم.شربت تقویتی هم بهش میدم همیشه

قرص آهن هم اتفاقا چند وقتیه شروع کردم بهش دادم همون ففول

راستی یادم رفت بگم بهتون جدای از بحث قد حتما بچه تون رو بفرستید یه ورزش گروهی و پر از بپر بپر مثل بس ...

نمیدونم چرا در برابر باشگاه مقاومت میکنه!باشگاه سر کوچه مونه میگم ثبت نامت کنم میگه علاقه ندارم

فکر کنم باید جدیتر باهاش حرف بزنم بخاطر سلامتش

چقد بی ادب و بد دهنیدمن برای دخترم تجربه کردم با همین پودر سنجد

هیچوقت جلوی یک پزشک از درمان سنتی پودر فلان و ادویه فلان و عرق فلان صحبت نکنید حتی اکه بد باهات رفتار نکنه تو دلش قطعا یه چیزی بت گفته