منم به پسرم شیر خشک میدم احتمالا دومی هم همین بشه چون اصن شیر نداشتم خیلی استرس دارم
استرس نداشته باش گلم ..من پسر اولم 1نیم سالش ک شد بچه دومم بدنیا اومد...اولاش سخت بود چون هرشب باید بیدارمیشدم برای دوتاشون شیرخشک درست میکردم ..تا دونیم سالگی پسر اولم شیرخشک خورد همین شب بیدارشدنا بیشتر منو اذیت کرد ...الان ک بزرگ شده خداروشکر راحتم ازیه لحاضیم باهم بزرگ میشن یکی دوسال اولش سخته ولی دگ راحتی تازه برای تو دومی دختره حتما که ارومه..من دوتاش پسره سخترم بود البته برام
خدا حافظشون باشه عزیزم برای منم اولی پسره دومی هم رفتم انتی گفت احتمالا پسره
عااا پس پسره ...پس راست میگن بچه پشت سرهم بافاصله کم بیاری بچه هم جنس میشن من باور نمیکردم😂اخه من دختر دوست داشتم دومیم باشه بعد هرکی منو میدید میگفت چون بی فاصله آوردی دوتاش پسرشد
عااا پس پسره ...پس راست میگن بچه پشت سرهم بافاصله کم بیاری بچه هم جنس میشن من باور نمیکردم😂اخه من د ...
گفت احتمالا نه به این چیزا نیست دوتا از خوشاوندانمون بدون فاصله با فاصله 4ماه اوردن یکیشون اولی پسر دومی دختر یکیشونم اولی دختر دومی پسر شد فرق نداره همین که سالم باشه کافیه
اره عزیزم ...فقط اگ سزارینی بودی خیلی مراقب خودت باش چون جایه بخیهاتم تازست چون اخرای بارداری شکم ک ...
اره سزارینی هستم
پسرمو زیاد بغل میگیرم چون اصن واینمیسته با مادرشوهرمم زندگی میکنم اصن نمی تونم استراحت کنم مادرم کمک نمیکنه نه مادرم ن خواهرام در حد نیم ساعت بچه نگه داشتن دیگه هیچی لباسامم با دست میشورم یعنی قشنگ از کمردرد ناله میکنم