2777
2789

دکتر اموکسی سیلین ۵۰ داد تقریبا تموم شده تبش خوب شده ولی هنوز کوششو میکشه وگریه میکنه چیکار کنم

الهی هر آنچه که خیر است  ومانمیدانیم✨🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز اگه زعفرون اصل داری ی کوچولو بکوب و با یکی دو قطره از شیر خودت قاطی کن ،با پنبه بچکون به گوش بچه 

من خودم واقعا اثرشو تو پسرم دیدم ،بیواره از گوش درد چقدر اذیت شد اینو امتحان کردم بعد اون دیگه تموم شد 

چرا قطره نداده 😐ببین من این قطره رو همون بار اول ریختم درد گوشم ساکت شد ..سیپلکس ..همون کار آنتی بیوتیک میکنه ..من دو قطره دکتر گفت میریختم هر ۸ ساعت ..شما از دارو خونه بپرس سن بچه رو بگو ،طبق اون میگن ..قطره ی خیلی خوبیه ،من همین الان تو خونه دارم ..حمومم میری حواست باشه آب نره توش ..دوباره عفونت میگیره 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

عزیز اگه زعفرون اصل داری ی کوچولو بکوب و با یکی دو قطره از شیر خودت قاطی کن ،با پنبه بچکون به گوش بچ ...

وای اینا چیه ،نگین لطفا .آخه زعفرون اگه التهاب بده گوشش چی ..من دکتر متخصص گوش  حلق بینی گفتم دعوام کرد البته نه این روش، روشای دیگه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

وای اینا چیه ،نگین لطفا .آخه زعفرون اگه التهاب بده گوشش چی ..من دکتر متخصص گوش حلق بینی گفتم دعوام ...

نه عزیز قرار نیس دکتر هر چی میگه همون درست باشه 

من خودم پسرمو دکتر بردم چقدر دارو داد ولی فایده نداشت ،با این روش واقعا اثر دیدم و تاکید دارم زعفرون اصل نه هر زعفرانی 

در مورد دکتر هم من پسرم حدود یک سالش بود نزدیک دوهفته این هی تب میکرد و مریض بود ی هفته بستری شد بخش کودکان دیگه آزمایشی نبود که از این نگرفتن و هیچ فایده هم نگرد،بچه امو سوراخ کردن،اخرش خودم رضایت دادم مرخص شد ،بردم پیش ی خانمی،نگو تو گلوش چن تا چیز کوچولو گیر کرده بود به اصطلاح تول گیری کرد تا شب پسرم حالش خوب شد اصلا از این رو به او رو شد

سر اون دونستم دکترها هم بعضی چیزا رو نمیدونن