2777
2789
اخه اینجور لباسارو نمیبندن معمولا چون ادمو چاق نشون میده بعد فتر کمربند هم داشته باشه باز میذارن یا ...

من حالا کلیتشه گفتم چون ب نظرم جا سرد باشه بخوای راه بری باد میزنه ب شکمت سردت میشه و لازم نیس دکمه روی دوخت باشه یکم ببر اونور تر فیت میشه رو بدن ضمن اینکه دومین نظرمم فرمودم کمربند و دکمه کلا لباس از سادگی زیاد در میاره و شیکترش میشه

اره دو دلم

رنگش خیلی به دل میشینه و حس خوبی میده اگه باهاش مشکلی نداری مثلا بلندی یا سادگی یا جلو بازیش اذیتت نمی کنه بگیرش

اینم بگم لباس قهوه ای رو تنتون دیدم اندامتون رو بهم می ریخت

قاتل روانی دوقطبی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه کی دکمشو میبنده دیگهآخه این اصن کمربند نمیخااادچی میگین شماااا

کی گفته کسی دکمه نمیبنده؟ من هر روز تو خیابون کلی آدم میبینم که دکمه لباسای بلندشونو بستن 

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

مگه جنسش چیه کمربند نیاد؟ چه ربطی داره لباس کوتاه فقط بسته میشه

نه آخه عزیزم من منظورم این بود که لباس براش خیلی بلنده اگه بخواد ببنده دکمه هاشو دیگه یه جوری میشه مثل کیسه خواب میشه

من حالا کلیتشه گفتم چون ب نظرم جا سرد باشه بخوای راه بری باد میزنه ب شکمت سردت میشه و لازم نیس دکمه ...

آخه این لباس اصن ساده بودنش قشنگه 

حالا هر کی یه نظری داره دیگه بالاخره نمیشه سلیقه ها رو به هم القا کرد که