2777
2789
عنوان

گشنمه🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 6980 بازدید | 669 پست

بسم الله الرحمن الرحیم 

مارو نخوری یه کامنت بزاریم😂😂

میخندم،اما درد درونم رو که نمیدونی؟:)                          وقت معرفیه😂        سلامم🙂من آناهید هستم🚶🏻‍♀️💁🏻‍♀️دختر زمستان❄️🕊️ رنگ مورد علاقه ام یاسی با آبی آسمونی🔵🟣 از چیزایی که بهم آرامش میده خوشم میاد✨🕊️ عاشق هوای ابری هستم(اگه برفی باشه که عالیهههه)🌨️بسکتبالیست هم هستم💁🏻‍♀️😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به آرزو خانوم... پربازدیدیت مبارک💓💓💓

درس میخونی... زود  گشنت میشه.. انرژیت سر درسات میره

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بسم الله الرحمن الرحیم مارو نخوری یه کامنت بزاریم😂😂

گوشت ادمیزاد تلخه وگرنه تاحالا... هیچ ادمی رو کره زمین نمیبود😂😂

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

یکی ب من بگه این تاپیک چطووووووری پر بازدید شددددد؟؟؟؟؟ اخه محتوایی ندااااااره جز اینکه پاشه بره چیزی نوش جان کنه

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱لطفاا تو تاپیکای پر از انرژی مثبت تگم کنید خوشگلااااا   

ربط به محتوا نداره که

خب کاربرا باید بیان راجب محتوا بحرفن

نشد این همه صفحه رو بخونم فقط موندم راجب چی حرف زدین خخخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱لطفاا تو تاپیکای پر از انرژی مثبت تگم کنید خوشگلااااا   

وای دلم چایی با شیرینی تر میخواد، خشک هم قبوله!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
موضوعای مختلف😂یکیش سهمیهیکیشم عکس هکتاربقیشم یادم نی

اخیییییییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40