2777
2789
عنوان

عجیجای کنکوری ۹۸_۹۷ ی دیقه لطفا

141 بازدید | 14 پست

سلام دوستان بلاخره کنکور ۹۸ بصورت دو کنکوره یا نه؟من تاامروز خیالم راحت بود ک ب صورت دو کنکوره ولی از تیک (ی نرم افزاره راجب کنکوریا) پرسیدم ک کتاب تستام واسه سال۹۴ هست ایا برای کنکوره ۹۸ میشه بااونا بخونم گفت اگه کنکور نظام جدید بگیرن کتابات اصن ب درد نمیخوره      چ کنیم پسسس 

دوستان من یکم کار دارم شما ج دادید من میام فعلا . مرسییی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن احتمالن دو تا کنکور برگزار میشه ولی خب ممکنم هست نشه

تو بودی یه بار توی تیک از نی نی سایت اسم برده بودی؟

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

سلام عزبزم منم کنکوری ۹۸ هستم منن تا دوروز پیش مطمین بودم که کنکور دو دفترچه ایی برگزار میشه همه جا میگفتن تا دوسه سال دو دفترچه ایی برگزار میشه ولی دوروز پیش زنگ زدم گزینه دو برم ثبت نان اینم پرسیدم گفتن هنوز مشخص نیس پنجاه پنجاه.

به حرف مملکتی که شب میخابی صبح هزارتا اتفاق افتاده عزیزم هیچوقت توجه نکن من داداشمم امسال کنکوریه خودم هم پشت کنکوری گفتم دل خوش نباش به دو کنکوری شدن از اینا هر کاری بر میاد باید ببینیم پسر یا دختر کدوم مسعول کنکور قبول نشده😂😂😂که بخاطرش دو کنکوره کنن

سلام عزبزم منم کنکوری ۹۸ هستم منن تا دوروز پیش مطمین بودم که کنکور دو دفترچه ایی برگزار میشه همه جا ...

اره هر کی ی چیزی میگه ب ادم استرس میدن   موفق باشی