2777
2789

دختر میگه ماشینمون پارک بود تو خیابون پسر گوشی دختر و میگیره میفهمه نتش روشن بعد میگه به حدی عصبانی شد ک رقت کنار جدل نشست با عصبانیت و پرخاشگری هی اینور اونور خیابونو نگاه میگرده،بعد میاد سوار ماشین میشه وحشتناک رانندگی میکنه تا خونه و بعدشم میگه وحشتناک مرخاشگر و بعد قهرم کرده سر اینترنت گوشی؟؟؟؟مگه میشه ؟؟؟؟؟؟

میگه سر اینکه براش میوه برنداشتم یا دستمال کاغذیم میمونده رو زمین یا به ظرف چیزی چسبیده بوده یا اینکه چرا شلوار جینی ک بهش مروارید بوده تو مغازه رو نخریدم فقط گفتم جقدر خوشگله یا رو شلوارم خط میفتاده یا چیزی به لباسم میمالیده اینا یا گوچکترین اعتراض پسره با چشمای عصبانی یبش زل میزده و دندوناشو فشار میداده و تنددتند نفس میزده 

بعد دختر میگه بقیه ی وقتها انقدر مهربون و عاشق بوده مخصوصا وقتهایی ک سمت خاتواده ی دختر بودن 

نمیفهمم یعنی پسر دوتا شخصیت داشت یا این دختر ساده بوده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جور آدم توی دنیا هست ، طرف به هر دلیلی روانی بوده ربطی نداره که شما بخوای کلا از مردا بترسی . فقط باید حواست رو جمع کنی و به نشونه هایی که طرف داره دقت کنی 

حالا فرض کن یکی بیاد قضیه کلثوم اکبری رو بخونه بعد بگه دیگه از زنا میترسم ، خوب اون روانی بوده ربطی به همه خانوما نداره که 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
همه جور آدم توی دنیا هست ، طرف به هر دلیلی روانی بوده ربطی نداره که شما بخوای کلا از مردا بترسی . فق ...

دقیقا موافقم....ولی فک نمیکردم یه پسر برلی ان دهه این شکلی باشه

دقیقا موافقم....ولی فک نمیکردم یه پسر برلی ان دهه این شکلی باشه

خوب طرف نرمال نبوده که ، این بیماری های روانی، هم زمینه ارثی داره ، هم خیلی تحت تاثیر محیط و خانواده و شرایطی هست که بچه توی اون رشد میکنه . برای همین زیاد به دهه و نسل ربطی نداره ، همه جا ممکنه پیدا بشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم