2789

دختر داشت ظرف میشسته خونه نادرش وهرش نانزدش میاد بهش میگ ظرف نشستی ک ریدی با عصبانیت،بعدشم قهر کرده پسره 

یه بارم تو خیابون پسر ۳۰۰هزارتومن خرج میکنه پسره اتقدر غر میزنه دختر شروع میکنه به گریه تو خیابون بعد پسر بی اعتنا راهشو میکشه  با عصبانیت جلو جلو میره بعد برا دختره یه چی میخره میگیره جلو دختره ک بخوره دختره با گریه پرت میکنه لیوانو زمین پسره میگه به ک..یرم ک نمیخوری 

یه بارم چت خیانتشو فهمیده 

دختر میگه اسم پلیسو میشنوم گریم میگیره الان انقد دلم تنگ میشه شغل پسره پلیس بوده دارن حدا میشن دلم واسه دختر میسوزه از کاربرای نینی سایت 

عجب ادم عوضیی بوده

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشون که حکم طلاقش رو گرفت خیلی خوشحال بود

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)