2777
2789
نه اینطوری نیست اگه خانوم عاشق مرد نباشه زندگی سرده حتی بد تر از زمانی که مرد عاشق زن نباشه

ولی تجربه و بیشتر روابط نشون داده وقتی مرد عاشق باشه رابطه پایدارتریه

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

ولی تجربه و بیشتر روابط نشون داده وقتی مرد عاشق باشه رابطه پایدارتریه

شاید زندگیایی که زن عاشق مرد نیست رو ندیدین اونا داغون ترن

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق رفته رفته کمرنگ میشه و در نهایت از بین میره این و از منی که ۱۶ ساله ازدواج کردم بپذیر

عشق واقعی اینطور نیس 

اگه عشق واقعی باشه گذر زمان فقط عمقش رو بیشتر می‌کنه کمرنگ نمی‌شه 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

عشق واقعی اینطور نیس اگه عشق واقعی باشه گذر زمان فقط عمقش رو بیشتر می‌کنه کمرنگ نمی‌شه

حالا از من گفتن بود ، عشق با دوست داشتنی که بعدا در اثر تفاهم و خیلی چیزای دیگه به وجود میاد خیلی فرقی داره

مخالفم با احترام .عشق باید دو طرفه باشه .پس احساسات زن چی؟

عزیزم منم گفتم دوطرفه باید باشه ولی عشق و علاقه مرد بیشتر باشه اون رابطه همش سرشار از آرامشه 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم