2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من شدم 

ب حرف اینا ک هی میگن پارتی بازیه گوش نکن ،درس بخون البته اگه علاقه داری چون واقعا واقعا واقعا شغل خیلی سختیه ،از بیرون قشنگ ب نظر میاد 

شاید بعضیا با پارتی بیان ولی مطمئن باش بدون پارتی ام میشه

بله من شدم ب حرف اینا ک هی میگن پارتی بازیه گوش نکن ،درس بخون البته اگه علاقه داری چون واقعا واقعا و ...

جسارتا میتونم بپرسم چه سالی شاغل شدین

و اینکه برای آمادگی آزمون منابعتون و مهارتاتون چی بود؟

بله من شدم ب حرف اینا ک هی میگن پارتی بازیه گوش نکن ،درس بخون البته اگه علاقه داری چون واقعا واقعا و ...

از پرستاری که سخت تر نیست😂 پرستاری قبول شدم پشیمونم فک کنم اگه میرفتم رشته هایی مثل حسابداری و .. میخوندم بعدا ازمون استخدامی میدادم بهتر بود 

خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت 

جسارتا میتونم بپرسم چه سالی شاغل شدینو اینکه برای آمادگی آزمون منابعتون و مهارتاتون چی بود؟

۴ ساله 

منابع ازمون من دروس تخصصی رشته کامپیوتر بود ،بیشتر منابع رو از تجربیات بقیه تو ای استخدام برداشتم

از پرستاری که سخت تر نیست😂 پرستاری قبول شدم پشیمونم فک کنم اگه میرفتم رشته هایی مثل حسابداری و .. م ...

خب اینجوری که باید اول ۴ سال درس بخونی لیسانس بگیری بعد دوباره ازمون شرکت کنی معمولا تا ۲۸ سال قبول میکنن 

پرستاری ام سخته ولی بانک بهش نمیخوره سخت باشه ،حداقل من در نظرم انقد سخت نمیومد الان همه باورام فرو ریخته😄