2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برای قد از شوهرم جدا شم دعوام نکنید خوشی نزده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 35026 بازدید | 585 پست
اره تناسب اندام داره:/تو الان پیمان معادیم ببینی یا حتی تام هلند هردو قدشون 170 عه ولی اصلا به چشم ن ...

هآدی چوپان 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا چرا چتونه الکی میگید دیگه؟

مگه همه چیز ب قیافه و قده

وقتی اخلاق و شعور نداره

آدم و تحقیر میکنه

محبت و احترام حالیش نیست

قد بلند ب چ درد میخوره اخه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

فازش چی بوده واقعا؟

دیپلمه بود بعد ازدواج  دانشگاه خوند و آزمون داد و معلم شد. اما خب خیلیا هستن تا به جایی می‌رسن دیگه شوهرشون رو در شأن خودشون نمی‌دونن و طلاق میگیرن. ولی این نه . چون مادرش هم زن بسیار بسازی بود. این خانم اینقدر شوهرش رو بالا می‌بره تو جمع ما میمونیم 

اخلاق و شعورش چطورهوضع مالیش

اخلاقش که الان بعد اینهمه سال تند بودن الان خیلی بهتر شده راستش برا همین دلم نمیاد جدا شدم والا بی پولی و اخلاق تندش مال من بود حالا که بهتر شده درستش کردم اماده بزارم برا یکی دیگه. 

اخلاقش که الان بعد اینهمه سال تند بودن الان خیلی بهتر شده راستش برا همین دلم نمیاد جدا شدم والا بی پ ...

نذار گلم

بمون زندگی کن

بچه داری؟

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

نذار گلمبمون زندگی کنبچه داری؟

دارم اره  من دلم میخاد شاد باشم دوسش داشته باشم لذت ببریم از کنار باهم بودن نه اینکه مقایسه کنمش بعد هر دلبری هم میکنه به چشمم نیاد