2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برای قد از شوهرم جدا شم دعوام نکنید خوشی نزده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 35026 بازدید | 585 پست
ربطی به سن نداره من سنم کم نیس ولی دست خودمم نیس همش میگم دنیا یه شوهر قدبلند هیکلی بهم بدهکاره

شما خیلی خود شیفته هستی طلاق بگیر حتما دنیا لیاقتت رو بهت میده اون بنده خدا هم لایق شو پیدا میکنه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من نمیدونم چرا برخلاف بقیه من مرد بلند قد دوست ندارم اطرافیام همه بلند بودن ارزو میکردم شوهرم مث اونا نباشه مثلا داداش دایی ‌.عمو ..

هیکل برام مهم بود مثلا نحیف نباشه یا شکم نداشته باشه یا..

ولی قد ن 

شوهرمممعمولی قدش نمیدونم ولی بلند نیست 

خودم ۱۶۴یا ۱۶۵

میگن مردای قدکوتاه خیلی زندوستن ی جایی خوندم میگه آمار گرفتن طلاق توی مردای که قد بلند نبودن خیلی کمتر بوده 

زهرا دنبال جلب توجه یا توعه که شوهرتو متر کردی و عین عقده ای ها ؟؟؟ فک کن جلو کسی که گرسنشه با ولع ...

این حرکت در مقابل سوال من دقیقا همین بود کما اینکه همسر من خییییلی خوبی داره که ارزوی همین خانم از شوهر قدبلندشه میخام بگم فکر نکنه شوهرش صرفا خفنه برا قدش نه اصلاااا من شوهر خودمو دوس دارم خود خودشو با قد بلندتر کاش خدا بهم میداد 

اره شوهرم خییییلی بهم توجه میکنه خیلی

خداروشکر 

سعی کن بهش فکر نکنی چندبار به خودت بگو قد مهم نیست اوایل شاید خودت بگی چرا مهم ولی چندبار به خودت بگو خوبیاش مطمن باش قدشم واست جذاب میشه 

خداروشکر سعی کن بهش فکر نکنی چندبار به خودت بگو قد مهم نیست اوایل شاید خودت بگی چرا مهم ولی چندبار ب ...

خودمونیم خیلی اذیت نیستم ولی امان از رفتن تو جمع  

من ۱۷۱ همسر ۱۶۹

منو باش که با یه پسر ۱۶۹ سانتی ک دو روز پیش قط ارتباط کردیم😑 هیچ مشکلی با قدش نداشتم همه چیش عالی بود حتی با کم پشتی موهاشم مشکلی نداشتم و تنها ایرادش این بود که نازکش نبود رفتار با دخترو نمیدونس و موقع ناراحتی فقط سکوت میکرد سر یه همین دلیل فقط تموم شد. والاااا ادم سالم کم پیدا میشه اگه شوهرت اخلاقی خیلی خوبه بعدا پشیمون میشی جدا بشی

خودمونیم خیلی اذیت نیستم ولی امان از رفتن تو جمع

این حس شاید خودت به بقیه دادی مطمن باش اونقدر تو چشم نیست چون میگی خوش چهره هم هست مطمنم تو چشم نیست فقط خودت نفطه ضعف نده دست کسی حتا مثلا پیش مامانت که قدش فلان ووو