2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برای قد از شوهرم جدا شم دعوام نکنید خوشی نزده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 35019 بازدید | 584 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حس شاید خودت به بقیه دادی مطمن باش اونقدر تو چشم نیست چون میگی خوش چهره هم هست مطمنم تو چشم نیست ...

کسی نمیدونه که متوجه منظورم نشدید میگم تو جمع که میریم مقایسه میکنم تو ذهنم برادرش پسر اون یکی برادرش همه بلند 

کسی نمیدونه که متوجه منظورم نشدید میگم تو جمع که میریم مقایسه میکنم تو ذهنم برادرش پسر اون یکی برادر ...

ولی درک میکنم ادم گاها حس بد بگیره ولی بهترین کار اینه یه روانشناس و مشاور خوب بری که از راه درست راهنمایی کنه. هر چقد بقیه بگن باز شما آروم نمیشی

باید یه راه حل درست مشاور بهت بگه

کسی نمیدونه که متوجه منظورم نشدید میگم تو جمع که میریم مقایسه میکنم تو ذهنم برادرش پسر اون یکی برادر ...

اها فک کردم نگاه بقیه اذیتتون میکنه 

این طبیعی خیلی از ماها شاید این مقایسه رو داشته باشیم به ی نحو دیگه 

مثلا یکی همه اطرافیا ماشین مدل بالا داره فقط این نداره حسرت میخوره شوهرش نمیتونه یا مثلا همه خونه متراژ بالا.

یکی خوشتیپ یکی پولدار یکی بافرهنگتر .....اکثرا این مقایسه ها هست ..

مثلا من خودم خونواده همسرم راضی نیستم همیشه حسرت میخورم میگم حقم نبود همچین خونواده ای

ولی درک میکنم ادم گاها حس بد بگیره ولی بهترین کار اینه یه روانشناس و مشاور خوب بری که از راه درست را ...

والا رفتم مشاور اونم گف من مشاوری هستم که مشکل جدی باشه میگم جدا شو ولی به تو نمیگم فقط گفت پذیرش کن. بهم گفت بیرون اون در خبری نیست و من واقعا نمیدونم طرفمو دوسش دارم یا نه. ینی واقعا چون دوسش ندارم اینطور می بینمش 

اها فک کردم نگاه بقیه اذیتتون میکنه این طبیعی خیلی از ماها شاید این مقایسه رو داشته باشیم به ی نحو د ...

اره دیگران اصلا  کاری ندارن یکی دوبار دوستام گفتن فقط 

خودم درگیرم با خودم 

والا رفتم مشاور اونم گف من مشاوری هستم که مشکل جدی باشه میگم جدا شو ولی به تو نمیگم فقط گفت پذیرش کن ...

سعی کن مشاورای معروف وقت بگیری شده تلفنی

تا حالت بده از زندگی نمیتونی لذت ببری باید کسی باشه که خیلی منطقی و قانع کننده باهات حرف بزنه

سعی کن مشاورای معروف وقت بگیری شده تلفنیتا حالت بده از زندگی نمیتونی لذت ببری باید کسی باشه که خیلی ...

اره تهران بودم نرفتم حالا مجبورم تلفنی وقت بگیرم دقیقا این حالم نمیزاره من از هیچی خوشحال شم.