2777
2789
دوس‌نداری باهم برین ؟یاخدافل باهم وقت بگذرونین

هر وقت ببره میریم دیگه نه والا خونه رو ترجیح میدم شوهرم اخلاق نداره هر وقت جایی میریم کوفتمون میکنه

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ جا. رابطمون تلخ شده. البته قبلاً ها که می رفتم هم اصلاً خوش نمی گذشت. فکر کنم یا مرد اشتباه ازدو ...

عزیزم دورت بگردم هیچوقت برای جبران کردن دیر نیست خودتو جمع و جور کن و رهاش کن

وای چرا اینجوری میکنن مردا واقعا؟؟؟؟؟

بیمارهههه حالا کافیه خودم بخوام برم بیرون میپرسه کجا میخوای بری خو بتوچه ج،،،،ن،،،،ده

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

هر وقت ببره میریم دیگه نه والا خونه رو ترجیح میدم شوهرم اخلاق نداره هر وقت جایی میریم کوفتمون میکنه

چه سخت زندگی باهمچین مردی ،منم دیشب گوشیش از دستم افتاد چنان سرم داد کشید که قلبم شکست خانوادشم اونجا بودن برگشت کفت گوشی من دست‌تو چیکار میکنه خیلی شکستم💔

نه اصلااینکه15سال هر روز از سرکار بیاد خونه و نره بیرون تا فردا سرکار رفتن،خیلی حس بدیه

بیشتر بخاطر اخلاق بده مرده اگه مرد واقعی بود کاری می‌کرد که‌وفتی خونس تو‌خوشحال باشی توکارای خونه کمکت‌مبکرد‌ برات شام درست میکرد فیلم میدیدین هی کاش همه زن های خوب مردهای با‌ذوق و خوب گیرشون‌لیاد

بیمارهههه حالا کافیه خودم بخوام برم بیرون میپرسه کجا میخوای بری خو بتوچه ج،،،،ن،،،،ده

جسارتا این فحش رو به خانمها نمیگن؟؟؟🤔

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
جسارتا این فحش رو به خانمها نمیگن؟؟؟🤔

چرااا ولی دوست دارم به پارتنرمم بگم

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن