2777
2789
قبول کن با پول میشه ظاهرش عوض کرد ...مدرک همفهر واسش😁😂😂

یهو ورشکست شه چی 

همون پولم نداره 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه راستش خودم هم قشنگ نیستم و معمولی هستم نمیگم خوشگل باشه حداقل یکم ب دلت بشینه باید یان

هرجور صلاح میدونی، امیدوارم اگه قراره باهاش خوشبخت بشی، خدا مهرشو بندازه تو دلت

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

خب اگر بخوای فقط ظاهر داشته باشه که دیگه همون ازدواج نکن ..بهتره اونم می‌ره آدمی که لیاقتشه ازدواج می‌کنه ..شما ازدواج دومت دیگه خیلی باید از بعضی درخواست های غیر عاقلانه بیای پایین که مناسب دخترای ۱۸ساله س که فکر میکنن همه چی تو ظاهر خوب حله 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اونیو که به دلت میشینه رو انتخاب کن

ازدواج دوم بنظر میاد خیلی سخت باشه من هنوز طلاق نگرفتم ولی وقتی فک میکنم یجوری میشم دیدی که میگن سن میگذره سخت گیر تر میشه آدم سخت پسند میشه ازدواج دوم اونطوری میشه فک کنم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
خب اگر بخوای فقط ظاهر داشته باشه که دیگه همون ازدواج نکن ..بهتره اونم می‌ره آدمی که لیاقتشه ازدواج م ...

نمیخوام که برد پیت باشه من خودم از مرد های خوشگل خوشم نمیاد زیاد چون نگاه دنبالشون زیاده ولی میخوام حداقل ی کششی نسبت ب طرف داشته باشم که پس فردا باهاش برم زیر ی سقف 

دقیقا من هم همینطور هیچ کششی نسبت بهش ندارم

کشش جنسی لعنتی خیلی مهمه تو زندگی 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

چه اعتماد به نفسی خدایی من تازه ۲۰ سالم شده همچین آدمی بیاد باهاش ازدواج میکنم بعد یبارم طلاق گرفتی تازه میگی چهرش به دلم نمیشینه تحصیلات مهم نیست بنظرم آدم باید انسانیت داشته باش چهره ام مهم نی اصلننننن

اون دیپلم من دارم میخونم برای ارشد

شوهر منم دیپلم هست اما وضعش خوبه...به نظرم وقتی درآمدی هست شغل خوبی داره و وضعش خوبه مدرک تحصیلی به چه دردی میخوره؟ ؟؟

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
اینم با خداس و چشم پاکه ولی مشکل من فقط اینه از قیافه اش خوشم نمیاد معیار های منو نداره شاید من خیلی ...

عزیزم یکم دلتوبخدا بسپر بگو اگ ادم خوبیه بهم برسون این کیس ازدواجو لطفا پا ب بختت نزن دخترگل ادمابعدکاری میکنن و عاشقشون بشی من بعد یمدت شوهرم عاشق شده جوری ک مادرش اولویتش بود من حالاشدم همچیزش ببین لزیزم باکرداررفتارادمامیتونن همدیگه رو عاشق و وابسته کنن

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

یهو ورشکست شه چی همون پولم نداره

وااا ینی اگه پسرع خوشگل خوش تیپ باشه ور شکست نمیشه

میگی که خوب از گشنگی میمیریم حداقل شوهرم خوشگله🤨😐😂😂😂

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲