2777
2789

در صورتی ک من هر بار پرداخت کردم هیچی ازشون نمی گرفتم

مردم حساب کتاب چیا رو دارن هزار تومن دو تومن

این حرص تا کی آخه؟؟

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

ایکاش پول خورد داشتم بهش میدادم بنده خدا رو 

سه روزه ما مسافرتیم ده بار زنگ زده بیایین اینا رو نشونتون بدم

آخه آدم چقد بی فرهنگ

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک اگر این پیام ها رو ببینه دیگه هزینه تراکنش برنمیداره

ینی چی

چی رو پرداخت کنید؟؟کارت به کارت کرده؟

ببین پول مصرفی ها مثلا دویست هزار تومن پرداخت میکنی برای قبص گاز مثلا سیصد تومن هزینه تراکنش میشه اونارم حساب کرده

ببین پول مصرفی ها مثلا دویست هزار تومن پرداخت میکنی برای قبص گاز مثلا سیصد تومن هزینه تراکنش میشه او ...

خب حالا حساب کنه مگه چیه  

مگه نمیگی ناقابله پس حرص نداره ...

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خب حالا حساب کنه مگه چیه مگه نمیگی ناقابله پس حرص نداره ...

😂😂

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

وای اینطوری دارم اطرافم حیف نونه بخداواقعا رو مخن حیف اکسیژن

ب خدا

اصلا برام اون پول مهم نیستاهم اینه هر بار ی جور مزاحمت ایجاد میکنه واسه دو قرون

تنها واحدیم ک منظم پرداخت میکنه ماییما

ولی چون بقیه نمیدن یا زورشون میاد بدن این کارا رو میکنه

یه بار ما هم با همکارا خواستیم دنگی غذا سفارش بدیم بعد قرار شد یک نفر از کارتش بخره بقیه به کارت اون واریز کنن پول غذای خودشونو باور کن ۵۰۰ تا تک تومنی هم حساب کرد😂

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

برای پرداخت قبض و اینا هزینه تراکنش نمیشه ولی برای کارت به کارت نرخ شون هر چند ماه، زیاد تر میشه همش

من چون امور مالی ساختمان رو انجام میدم، کلا همه رو جزو هزینه های ساختمان حساب میکنم

البته خب کلا حساب ساختمان جداست و هیچ پولی رو اینطوری جداگونه به عنوان یالا پول تراکنش بانک رو بده.... نمی گیریم

دیگه هر پولی دادن توی همون حسابه و ازش کم میشه اینا خود به خود

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب حالا حساب کنه مگه چیه مگه نمیگی ناقابله پس حرص نداره ...

چشماتون ضعیفه عزیزم احتمالا یا حرص تاپیکای مردمو زیاد میخوزید

کلمه ناقابله من ننوشتم

یه بار ما هم با همکارا خواستیم دنگی غذا سفارش بدیم بعد قرار شد یک نفر از کارتش بخره بقیه به کارت اون ...

متاسفم براشون