2777
2789
برای پرداخت قبض و اینا هزینه تراکنش نمیشه ولی برای کارت به کارت نرخ شون هر چند ماه، زیاد تر میشه همش ...

آفرین این درسته دیگه

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اون مبلغ ناچیزو روش شده حساب کنه؟؟؟😂

خیلی کارش زشته

اصن بگو فلان تومن 

پیام بده کارت ب کارت کنم تموم

هم اینا رو حساب میکنه هم وکیل وصی بقیس ک ندن و ما حساب کنیم

تو میخوای کار خیر کنی از حیبت کمک بگیر

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

چشماتون ضعیفه عزیزم احتمالا یا حرص تاپیکای مردمو زیاد میخوزیدکلمه ناقابله من ننوشتم

خب  پس تو هم مثل اون لنگ دو هزار تومنی ....مثل همید چطور تو نمیگذری از این مبلغ کم اون چرا باید بگذره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
مدیر ساختمونه ؟؟منم به عنوان مدیر ساختمون تمام تراکنش ها رو تقسیم میکنم

ببین اصلا مهم نیس 

گر چه من خودم هیچ وق حساب نگردم 

میگم س روزه رفتیم سفر هی زنگ هی پیام ک بیایید اینا رو نشون بدم 

چی بوده؟ میگه مصرفیای دیگران و تراکنشای بی ارزش

خب پس تو هم مثل اون لنگ دو هزار تومنی ....مثل همید چطور تو نمیگذری از این مبلغ کم اون چرا باید بگذر ...

شما انرزیتو بزار رو زندگی خودت تو مسائل دیگرانم دخالت نکن 

من طرف بحثم خانومای محترمن

خب پس تو هم مثل اون لنگ دو هزار تومنی ....مثل همید چطور تو نمیگذری از این مبلغ کم اون چرا باید بگذر ...

احتمالا شمام از اونایی هستید ک مصرفیاتونو ب حساب دیگران میزنید..