2777
2789
عنوان

گوشیای دو سیمکارته چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 24 پست
اره و اگه گوشی دوسیمکارتس و یه سیم داره تو هر دو جایگاه باید سیم گذاشته بشه و باهاش تماس گرفته بشه

عزیزم قضیه چیه😭

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#فوری

📱 اگر تا بحال از گوشی خود استفاده نکرده اید، حتما تا ساعت 24 امشب(31فروردین) در هر دو جایگاه سیم، سیمکارت گذاشته و تماسی برقرار کنید تا گوشی شما در شبکه رجیستر شود.

در غیر اینصورت گوشی شما مسدود خواهد شد⛔️

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
#فوری 📱 اگر تا بحال از گوشی خود استفاده نکرده اید، حتما تا ساعت 24 امشب(31فروردین) در هر دو جای ...

اهان فکر کنم در مورد اون گوشی هایی هستش که کلا تا حالا استفاده نکردن درسته؟

اهان فکر کنم در مورد اون گوشی هایی هستش که کلا تا حالا استفاده نکردن درسته؟

اره اگه امروز باهاشون تماسی گرفته نشده

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)

وگرنه  تا ۳۰ روز دیگه اپراتورای موبایل و تبلت کلا هر وسیله سیمکارت خوری اگه تا ۲۴ امشب تماسی بر قرار نکنه قطع میشه.

بخاطر اینکه ازین به بعد قراره موبایلایی که خریده میشه ثبت شناسه بشه

برای مبارزه با قاچاق