2777
2789
عنوان

این زن داداشم نمیزاره رابطه من با داداشم قطع بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب دنیایی هست. حالا هم که از زن داداش خوب شانس اوردی یه داداش بی اخلاق نصیبت شده

دقیقا خداروشکر فتنه نمیکنه و بد ذات نیست 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

یه موقع که می دونی داداشت پیشش نیست زنگ بزن از زن داداشت تشکر کن و بهش بگو من به خاطر اخلاق هاش زیاد نمی خوام با داداشم رفت و امد کنم ولی دلم هم نمی خواد تو از دستم ناراحت بشی چون واقعا همیشه از تو خوبی دیدم  گفتم قبلش بهت بگم یوقت اگه رفت و امد نمی کنم از دست ناراحت نشی و خوبی هات رو هم یه جور دیگه جبران می کنم 

(براش سوغات یا کادو بخر و بده مادرت تا بهش بده )

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

روحیاتت شبیه همجنسات نیسمعذرت می‌خوام نظر میدم راجبتکم پیش میاد ی شخصیتی انقد به چشمم بیاد

😁نه عب نداره یعنی پسرونست ؟

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

چرا عجیب باشم من فقط دارم از کسی که بهم آسیب زده دوری میکنم آیا اینکار اشتباهه ؟

اسی چطور دلت میاد محبتای زن داداشتو اینجوری هیچی کنی.من حسرت به دلم مونده زن برادرم اجازه بده برادرم و بچشو ببینم.از بس بی احترامی بهوون کرد هممون باش قطع ارتباط کردیم.برادرت هم به نظرم نیتش خیره نمی دونه چطوری ابراز کنه

خواهر منم عادت داشت کادوهای گرون بده به بچه هام 

منم خیلی معذب میشدم چون خودش بچه نداره از طرفی هم مثلا اونقدری که اون میخواست هزینه کنه من برام هدیه گرفتن اونقدر در اولویت نبود 

یروز باهاش حرف زدم که نکن این کارو و بدون دلخوری حل شد و دیگه همه مون راحت شدیم

نمیتونم زندگیشونو بپاشم از هم ابرو داری میکنم همش

زندگیشونو چراازهم بپاشی..زن داداشت زن خوبیه بنده خدا کاری به اخلاق شوهرش نداشته برای خواهر شوهر کلی سوغاتی خریده..شما هم‌تشکر کن بدون اینکه به اخلاق برادرت توجه کنی به زن داداشت احترام بذار...دیگه اینکه ارتباط زن وشوهر چجوریه به خودشون مربوطه

پارسا پسرمامان😍
نه حتی شبیه پسرام نیستی زیادکاریزماتیکی

😂نه نیستم کاریزماتیک نیستم 

کاریزماتیک خودشو نمیکوبه من پیش کسایی که صمیمیم خیلی با شخصیت خودم شوخی میکنم 

ولی مرسی از نظرت 💝

یعنی قبل این که داداشت متاهل بشه بازم رابطتون بد بود

خیلی افتضاح بود 

الان بهتره دیگه نمیتونه پیش زنش وسایل منو بشکنه