2777
2789

اول اینکه خونه خواهرم موندم چون ظرفیت خوابگاهای خودگردان پر شده تو شهرمون و در اصل خوابگاه نداره دانشگاه، نمیتونم خونه اجاره کنم. مجبور شدم بمونم خونه خواهرم و اونجا خیلی اذیت میشم بعضی وقتا طوری رفتار میکنن باهام انگار که اضافی ام دلم برا مادرم و خونمون تنگ میشه 💔🥲

دوم اینکه فردا صبح 10 صفحه ارائه دارم و از الان شروع کردم به خوندن و نوشتن مطالب مهم، با این حال روحی داغونم بعید میدونم از پسش بر بیام و نمره بگیرم 😭

یه بغض بدی تو گلومه که اگه کنترل نکنم خودمو، همین الان گریه ام میگیره. ترس از دست دادن مادرمو دارم درست عین موقعی که ترس از دست دادن پدرمو داشتم و واقعاً از دستش دادم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چیزی نیست نگران نباش انتقالی نمیشه بگیری بیای پیش مادرت؟؟؟؟به خودت تلقین نکن با قدرت به درس خو ...

نه تو شهر خودمون دانشگاه نیست که

اگه بود حتی آزاد میرفتم با هر هزینه ای که داشت اما خونه بقیه نمیموندم...

خیلی حالم بده 

حدود یک ساعت و نیم

اگه ماشین مطمئن هست ترم بعد کلاسات رو از صبح تا عصر بزار که برگردی خونتون

سرویس نداره دانشگاه ؟ اگه دانشجو های شهرتون تو اون دانشگاه زیاده درخواست بدید یه ماشین برای شما بزارن پیگیری کنید شاید شد

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍