maman_koooocholoo مدیر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 803 عنوان زایمان طبیعی | مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 37 پست خانوما من میخوام ۳۹ هفته و ۳ روز زایمان کنم...طبیعی هستم ایا میشه؟اگه توی اون تاریخ شربت زعفرون و چیزایی که باعث زایمان بشه بخورم مشکلی پیش نمیاد واسه خودم یا بچه؟بخاطر تاریخ زایمان دوست دارم اون روز باشه چون روز تولدمه کمک کنید لطفا😊😊 تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫 1397/01/31 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_koooocholoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 803 درچه صورتی میگن باید سز بشم؟بچه بریچ باشه؟ تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
syrin عضویت: 1392/07/15 تعداد پست: 5490 چرا زود دنیا میان؟ من بارداری اولم دکتر گفت بچه ۳۵۰۰ هستش و بیشتر بشه دیگه باید بیای برای سزارین یه هفته هم مهلت داد اما دو روز بعدش کیسه ابم پاره شد و زایمان کردم فک میکنم خواست خدا بوده خب بیشتر میبود وزن بچه که نمیتونستم طبیعی زایمان کنم فک کنم واکنش طبیعیه بدنه
حسنکم عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 7495 وای منم دقیقا میخام ۳۹هفته زایمان کنم چند روزه روغن کرچک خاکشیر تخم شوید پیاده روی میکنم همه چیزو امتحان کردم انگار ن انگار تاثیر نکرده هنو من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
maman_koooocholoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 803 زعفران نخور خطرناکه چرا خطرناک؟دکتر گفت بخور تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
maman_koooocholoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 803 وای منم دقیقا میخام ۳۹هفته زایمان کنم چند روزه روغن کرچک خاکشیر تخم شوید پیاده روی میکنم همه چ ... اخی چه بد...یه وقت خطرناک نباشه؟؟ تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
حسنکم عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 7495 اخی چه بد...یه وقت خطرناک نباشه؟؟ نمیدونم والا من کلی مقاله از اینترنت خوندم از چندتا ماما پرسیدم گفتن بخور مشکل نیس من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
سحرناز۶۴ عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 447 چرا خطرناک؟دکتر گفت بخور چه دکتریضربان قلب جنینو نامنظم میکنه