2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

326 بازدید | 37 پست

خانوما من میخوام ۳۹ هفته و ۳ روز زایمان کنم...طبیعی هستم ایا میشه؟اگه توی اون تاریخ شربت زعفرون و چیزایی که باعث زایمان بشه بخورم مشکلی پیش نمیاد واسه خودم یا بچه؟بخاطر تاریخ زایمان دوست دارم اون روز باشه چون روز تولدمه کمک کنید لطفا😊😊

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫

منم حتما باید ۶ اردیبهشت زایمان کنم طبیعی هم هستم 

زعفران و گل گاو زبون و کرچک با دوز معین خوبه 

پیاده روی قر دادن و رابطه داشتن مخصوصا همراه با ا ر گ ا س م اگه بشه و بدون وسایل جلوگیری مثل ک ا ن د و م

البته همه رو باهم انجام بدیم فک کنم خودمون رو به کشتن بدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا رو بخوری خیلی کم تاثیر میذاره در حد یک یا دو سانت بعدش بری بیمارستان بهت آمپول فشار میزنن بچه به دنیا میاد

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...
منم حتما باید ۶ اردیبهشت زایمان کنم طبیعی هم هستم  زعفران و گل گاو زبون و کرچک با دوز معین خوب ...

من تماااام این جیزایی که گفتیو کردم بالخره ۴۰هفته و یک روز اونم با تحریک توسط ماما دردام گرفت!!😫😫

من تماااام این جیزایی که گفتیو کردم بالخره ۴۰هفته و یک روز اونم با تحریک توسط ماما دردام گرفت!!😫😫

اخی 

من زایمان دومه 

اولی ۳۸ هفته و ۳ روز زایمانم بود الانم ۳۸ هفته ام حتما میخوام ۶ اردیبهشت باشه 

من در حد مرگ از بچه دار شدن میترسم، تصور زایمان و درد و عوارضش و... رو که میکنم میشینم گریه میکنم، همسرم میبینه میگه اصلا بچه نمیخوایم تو خودت نی نی منی ولی خودم دوس دارم ولی وحشتناک هم میترسم، مخصوصا وقتی تایپیکای زایمان رو میخونم از هر نحوی

Don't lose hope