2777
2789
عنوان

دوستانی که برای تاپیک عروسی مختلط اون خانوم ازم ناراحت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5363 بازدید | 223 پست
سعی کنید به بهانه‌ی امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر پاتون رو فراتر از مرز دخالت کردن دراز نکنید و نظر ندی ...

چه جالب کسانی انواع دخالت ها رو میکنن اشکال نداره و اسمش میشه نظر و عقیده .ولی به اینجاها که میرسه و معمولا بحث دین هست میشه فوضولی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوران کرونا دوران جالبی بود یادمه میرفتیم جایی میدیم کسی ماسک نداره بهش تذکر میدادیم ماسک بزنه چرا؟ چون اولا به عنوان یک انسان دوست نداشتیم هم نوعمون دچار مریضی بشه دوما باعث فراگیری بیماری در جامعه نشه کسی اونجا نمیگفت دخالت نکن .. اشتباه ما اینه اگر بابت گناهی راهنمایی میکنیم طوری وانمود میشه که انگار چون فقط گناهه داریم تذکر میدیم درصورتی گناه در جامعه مثل بیماری هست جامعه ای که داخل خط قرمز ها از بین برن به سمت بیماری میره واین بیماری همه رو دامن گیر میکنه ومخصوص فقط مذهبی ها یا غیر مذهبی ها نیست خداوند هم یکی از دلایل احکامی که برای جهانیان قرار داده ایجاد یک زندگی وسبک زندگی سالم بوده نه صرفا بخواد ببینه کی به حرفش گوش نمیده کی نه .. امیدوارم ان شالله خداوند همه ما از جمله خودم رو هدایت کنه که هممون نیاز به تذکر داریم من که تابحال چند نفر بهم تذکر دادن خیلی خوشحال شدم وازشون تشکر کردم چون منو از بیماری نجات دادن 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

چه جالب کسانی انواع دخالت ها رو میکنن اشکال نداره و اسمش میشه نظر و عقیده .ولی به اینجاها که میرسه و ...

خب دخالت کردن هم بده

همونطور که هیچکی حق نداره بره تو خیابون به چادریا بگه اینو در بیار و داستان چرتوپرت بچینه که کدوم پوشش خوبه

شاید سر ادم تو زندگی خودش باشه واسه روان خودشم بهتر باشه

همچنان امیدوار

چه جالب کسانی انواع دخالت ها رو میکنن اشکال نداره و اسمش میشه نظر و عقیده .ولی به اینجاها که میرسه و ...

عزیز من

کسی از دین ایراد نگرفت

ایشون خودشون در عنوان تایپک بحث رو سمت مسائل دینی بردن و در همون راستا هم باید جواب میگرفتن

اگه بحث و موضوع دیگه‌ای بود در همون بازه هم پاسخ دریافت میکردن.

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

عزیزم شما به حجاب و دین معتقدی 

خیلی هم خوبه 

مختارید هر رفتاری داشته باشید و هر لباسی بپوشید 

چرا به قدرت اختیار وانتخاب کسایی که معتقد به دین نیستن احترام نمیذارید ؟؟؟؟؟؟

و خداوند هر آنچه با ما کردید و هر آنچه به خاطر شما بر ما گذشت را جبران خواهد کرد

شما پیامبر و امام نیستی و گناه کاری مثل همه ادماهرکس باید خودشو اصلاح کنه و به جای امر و نهی به بقیه ...

فرض کن شما یه نرم افزار کامپیوتری بلدی که مثلا کار نقاشی کشیدن و طراحی عکس رو خیلی راحت میکنه 

خیلیم جذابه همه مدله هم ازش سردرمیاری ذوق و اصرارنداری برای کسی که مثلا داره با دست یه کارایی رو برای نقاشی انجام میده این نرم افزار رو توضیح بدی از سختی اون شخص کم کنی 

هی به رفیق صمیمیت نمیگی بابا تو یه بار این برنامه رو نصب کن بخدا خوشت میاد 

به روز ترین و اپدیت ترین ابزارهارو داره اون برنامه جوری که کار کردن باهاش کلی لذت بخشه

میگی دیگه اینم همونه رفیق🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

دوران کرونا دوران جالبی بود یادمه میرفتیم جایی میدیم کسی ماسک نداره بهش تذکر میدادیم ماسک بزنه چرا؟ ...

عزیزم کرونا میکشت 

سطح ایکیوی ایرانیا داره نگرانم میکنه

همچنان امیدوار

اگر هر کی هرکاری بخواد بکنه سنگ رو سنگ بند نمیشه دوست عزیزم 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

شما پیامبر و امام نیستی و گناه کاری مثل همه ادماهرکس باید خودشو اصلاح کنه و به جای امر و نهی به بقیه ...

ولی همونجور که یه عده با همین گوشی میتونن گناه رواج و عادی جلوه بدن یه عده هم میتونن جلوی عادی جلوه دادن بگیرن و نیاز به دعوا نیست حالا اون کسی که میخونه دیگه راه خودش انتخاب میکنه 

عزیزم کرونا میکشت سطح ایکیوی ایرانیا داره نگرانم میکنه

مرگ بهتر از زندگی هست که آدماش هرلحظه آرزوی مردن کنن قشنگم وبیماری روح خیلی بدتر از بیماری جسم هست❤️ 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

من تایپینگ‌قبلی نبودم ولی الان از برخورد های شما و برخورد های ک دارن میکنن حس میکنم حق با خودتون و اینکه بعضبا نمیخوان پذیرن اشتباهشون رو میخوان ثابت کنن تو داری اشتباه میگی