2777
2789
عنوان

دوستانی که برای تاپیک عروسی مختلط اون خانوم ازم ناراحت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5364 بازدید | 223 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف عالم های بزرگ رو و کتاباشونو خوندمکاش گاردامونو شل کنیم دانسته هامون رو بریزیم رو کفه های ترازو ...

اتفاقا حرفشون کاملا درست و محترمانه بود.

کلا کاربر محترم و متواضعی هستند.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سعی کنید به بهانه‌ی امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر پاتون رو فراتر از مرز دخالت کردن دراز نکنید و نظر ندین. تا هم احترام خودتون حفظ بشه هم دیگران

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

حرف عالم های بزرگ رو و کتاباشونو خوندمکاش گاردامونو شل کنیم دانسته هامون رو بریزیم رو کفه های ترازو ...

منظورش دانسته ها و ندانسته هامون در مقابل همه

نه دانسته مثلا من و دانسته ایشون

من اینو‌برداشت کردم

حق رو من و شما نمیتونیم تعیین کنیم 

هر کس نگرش معنوی خاص خودش رو‌ داره 

کسی هم مسئول هدایت کسی نیست 

خود خدا تو قران گفته هرکس رو بخوام خودم هدایت میکنم هرکس رو نخوام نمیکنم 

ما کی هستیم که بخوایم دخالت کنیم 

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 

هرکس مختاره خودش تصنیم بگیره 

شما معتقد به یه سری چیز ها هستی و برای خودت محترمه ما هم احترام میزاریم خیلی ها ام معتقد نیستن حقشونه احترام ببینن بدون اینکه هر کدوم از طرفین بخوان تو اعتقادات دیگری دخالت کنن و توهین کنن 

سعی کنید به بهانه‌ی امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر پاتون رو فراتر از مرز دخالت کردن دراز نکنید و نظر ندی ...

خب با این منطق ، خود شما هم الان داری دستور میدی و امر میکنی ...!!!!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
سعی کنید به بهانه‌ی امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر پاتون رو فراتر از مرز دخالت کردن دراز نکنید و نظر ندی ...

من هیچ جا بی احترامی نکردم

به یه خانومی هم توی اون تاپیک گفتم اگر شما کامنت بی احترامی از من بیاری من ازین سایت برای همیشه میرم!

هرکی ریپلای کرد جواب دادم همین

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

هرکس مختاره خودش تصنیم بگیره شما معتقد به یه سری چیز ها هستی و برای خودت محترمه ما هم احترام میزاریم ...

بی احترامی به چی میگید!

الان از من کامنت بی حرمتی دیدید؟

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

برو بابا كاسه داغتر از آششما خودتون از همه بدترين

شما منو میشناسی؟