2777
2789

من قصدم ناراحت کردنتون نبود

برای عروس خانومم ارزوی خوشبختی کردم و میکنم 

قصدم اگاهی دادن بود 

من قصدم اثبات خودم نبود

من کی هستم که بخوام خودمو اثبات کنم

من در مقابل بزرگی خدا گردو غباری بیش نیستم

هیچی نیستم در حقیقت 

ولی میدونم گناه زشته ترسناکه مطالعه کردم تجربه های زندگی پس از زندگی رو دیدم..

ایات قران جلوی چشمام رژه میرن وقتی حرفی از گناه و نافرمانی از خدا میشه...🥹

حرف عالم های بزرگ رو و کتاباشونو خوندم دوستان خیلی چیزا به راحتی اون چیزی که فکر میکنیم نیست 

گناه مارو توی شرایط سختی قرار میده توی آخرت..

کاش گاردامونو شل کنیم دانسته هامون رو بریزیم رو کفه های ترازو ببینیم کدوم طرفش سنگین تر میشه! حرف حقو قبول کنیم 🫶❤️🥹

من زیر این تاپیک چیزی نمیگم

بی احترامی آزاده هرکی هرچی دوست داره بگه من راضیم 🙏🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم من تحسینتون میکنم که آگاهی میدید و گناه رو عادی جلوه نمیدید. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من که از قضیه خبر ندارم ولی این بخش تاپیکت ( بی احترامی آزاده هرکی هرچی دوست داره بگه من راضیم  ) 

یه جوری انگار شرمندم کرد با اینکه کلا نمیدونم قضیه چیه :|

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱 با عطر گل های بهاری و شکوفه های گلاس🌺با عطر امید و ارزو 🎀❤️ و دختری با عطر و بوی هنر و انگیزه و ظرافت ☘️ اگه امضامو دیدی خیلی خوشحال میشم اگه به نیت قبولی تو کنکور و رشته و دانشگاه موردعلاقم برام یه صلوات بفرستی💜اگه فرستادی بهم بگو تا برات حمد بخونم💜بوس بوسی بهت

همین که میگی خیلی دانسته هات از بقیه بیشتره 

گویای همه چیزه ادعای دانایی بزرگترین جهله

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

اتفاقا حق باشمابود من چیزی نگفتم چون گفتنش فایده ای نداشت وقتی نمیخان قبول کنن 

خداحدومرزی واسه محرم نامحرم گذاشته این نیست که بیان بگن چون اصالت ورسوم ایل وتبارمونه پس اشکالی نداره 

همین که میگی خیلی دانسته هات از بقیه بیشتره گویای همه چیزه ادعای دانایی بزرگترین جهله

کجای تاپیک اینو گفتم؟

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

عزیزدلم خداروشکر میکنم که هنوز افرادی مثل شما هستن که حق رو به زیبا ترین شکل بیان میکنن 

البته من تو تاپیک نبودم ولی از نوع بیان الانتون فهمیدم چه انسان بزرگواری هستید

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

کجای تاپیک اینو گفتم؟

حرف عالم های بزرگ رو و کتاباشونو خوندم

کاش گاردامونو شل کنیم دانسته هامون رو بریزیم رو کفه های ترازو ببینیم کدوم طرفش سنگین تر میشه! حرف حقو قبول کنیم

اینا

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
حرف عالم های بزرگ رو و کتاباشونو خوندمکاش گاردامونو شل کنیم دانسته هامون رو بریزیم رو کفه های ترازو ...

نگفتم دانسته هام بیشتره !

گفتم مطالعه دارم این دوتا باهم فرق داره

اونجا هم گفتم دانسته هامون رو بریزیم رو کفه ترازو ببینیم کدوم کفه میاد پایین!

باز حرفی نزدم ازینکه من بیشتر میدونم ! 

قرآن واسه همه نیست هم هدایت نمیشن

من و شما خدا نیستیم 

خدا خدایی خودشو میکنه و بلده چجوری با عدل خودش ادمارو به مسیر درست هدایت کنه 🙏

مهم اینه ما از چیزایی که داریم نهایت استفاده رو ببریم