به سلامتی ۳ لاشی قاضی ، متهم ، ناشی 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم ، پدرم ، عشقم 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ تن ناموس ، رفیق ، وطن 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ همراه رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم ، قبرم ، قلبش 🥂🥂🥂
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از مامانم و همه ی خاله هام پیش مادربزرگمه بعد این همه سال
از خواهرشوهرمم پیش مادرشوهرمه از ما پیش مامانمه رسم ما اینجوریه دلیلشو نمیدونم
فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
دست پدر عروس باید بمونه ، همه ی مردا عین هم نیستن که شرف و مردونگی داشته باشن ، ما بخاطر وام ازدواج یه مدت پیش شوهرم بود که یه بار برنج شام رو شفته درست کردم حسابی بهم بدو بیراه گفت و دعوای شدیدی کرد و گفت همین الآن جمع کن برو خونه بابات تا بهت یاد بدن غذا چطور میپزن ، منم پیش خودم گفتم آبروم میره ، مقاومت کردم نرفتم اونم گفت اگه میخوای نکنمت بیرون از خونه باید مهریه تو حلال کنی منم احمق قبول کردم ، بعد رفت به یه محضری که دوستش بود رشوه داد که بدون اجازه و امضای بابام مهریه مو حلال کنم ، مهرم ۷۰۰ تابود شد ۱۱۴ تا 😔
خانوادم چند سال بعد فهمیدن و حسابی سرزنشم کردن ولی کاری از دست کسی بر نمیومد