2777
2789
عنوان

بنظرتون شانس وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
به نظرم شانس همه اون عواملیه که ازشون خبر نداری یا نمی‌تونی کنترل کنیمثل به دنیا اومدن تو خانواده خو ...

عزیزم اونا ی چیز تو کلی تو دانشگاه یا محل کار که دیگه ربطی به خانواده و ژن خوب نداره بعضی ها کلا کاراشون راحت اوکی میشه حتی دیدم تو خانواده خیلی معمولی رو به پایین

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثال می‌زنی

اینکه مثلا محل کار کارت از همه بهتر باشه تلاشت بالاتر ولی اضافه کار و پاداشت را کمتر همه بدن من چندین جا کار کردم روال همین بوده ولی ی عده همه چیشون رو روال هست

پس خواست خداست قطعا گاهیم بعضیا پول یا پارتی دارن موفق ترن

خوشبحال بعضی ادم ها واقعا اومدن تو این دنیا فقط خوشی کنند بعضیام بر عکس هر چی بدبختیه سرشون میاد. جالبه میکن خدا عادل هست

اینکه مثلا محل کار کارت از همه بهتر باشه تلاشت بالاتر ولی اضافه کار و پاداشت را کمتر همه بدن من چندی ...

علتش هر چی هست چون تحت کنترل فرد نیست می‌تونه تو همون تعریفی که از شانس کردم بگنجه

یعنی فرد بدشانسی اورده یا میاره به دلیل عواملی که نمیشناسه یا تحت کنترلش نیستن

ولی این که شانس خودش یه نیروی مجزا باشه قبول ندارم

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

علتش هر چی هست چون تحت کنترل فرد نیست می‌تونه تو همون تعریفی که از شانس کردم بگنجهیعنی فرد بدشانسی ا ...

ولی به نظر من شانس وجود داره