2777
2789
عنوان

روستای بزرگ زنجان خوش آمدید

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 33 پست

بی انصاف نباش

من یک بار اومدم شهرتون

عاشقش شدم رفت

پاساژ اشراق و سعدی وسط کللللی خرید کردم

کافه های خوبیم دارید با قیمتای عاااااااالی

کمبودهاشو به آرامش و خوبیش ببخش 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
همه استانها همینن .اکثر دکترای های همون شهر بخاطر پول میرن هرجا بجز محل تولد خودشون .

کاش یه قانونی بود یه مدت مشخص تو شهر خودشون خدمت کنن

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک زیاده ولی همه بعد یه مدت که تو شهرهای کوچیک تجربه کسب کردن و اسم در کردن معمولا مهاجرت میکنن مراکز استانها و شهرهای بزرگ و همه شون تجمع میکنن یه جا

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بی انصاف نباشمن یک بار اومدم شهرتونعاشقش شدم رفتپاساژ اشراق و سعدی وسط کللللی خرید کردمکافه های خوبی ...

زنجان بهترین شهر برای سکونت مخصوصا بالا شهرش پر از آرامش و زیبایی فقط 

اونایی که اصالتا زنجانین بسیار محترم هستتد و رفتارشون عالیه

منم یکی از شهرای زنجانممشکل کم کاری تیروئید دارم فکر میکردم زنجان متخصص غدد دارهحالا میخاستم نوبت بگ ...

داره دکتر چیتی ولی چون بیماراش زیادن مریض جدید نمیگیره؛دکترای غدد دیگه هم هست خیلی هستن

کاش یه قانونی بود یه مدت مشخص تو شهر خودشون خدمت کنن

👌

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

منم یکی از شهرای زنجانممشکل کم کاری تیروئید دارم فکر میکردم زنجان متخصص غدد دارهحالا میخاستم نوبت بگ ...

دکتر غدد داره جراح نداره عزیزم .تو گوگل سرچ کن دکتر غدد زنجان داریم جراح غدد ندارم