2777
2789
عنوان

بیاین بگید ایا حق دارم سری بعد ی کشیده بکوبم در گوش بچه فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 30 پست
عشقم این تاپیک دیگه زیادی فیکه😂یخچال ال جی من واسه چنددد سال میشه روش ضد خشهبسه توروخدا

حالت خوشه؟؟؟؟فقط فیک فیک یاد گرفتین

عکس میدم ولی بعدش باید معدرت خاهی کنیا

بجز خش حتی قشنگ رقته داخل!!!!!! 

بچه ی دخترخاله خودمه

راه نده دیگه

والا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهش نشون بده ك ناراحت شديشايد من ناراحت نشم ولي تو ك اين شكلي هستي اگه واكنش عادي تر نشون بدي بهت ...

بخدا قیافم ی جوری میره تووهم ک حتی بعداز ساعت ها شوهرمم میاد خونه میفهمن ی چیزم شده!!!! اون احمق انگاراز قصد میکنه

خب ساکت نمیموندی به مامانش میگفتی بچتو کنترل کن که توی این وضع بد اقتصادی به مردم ضرر نرسونه

هر سری  گفتم اشکال نذاره یک بارهههه بعد باز تکرارشده

دوماه یکیار میادا

یکساعت 

خرابی تمام خدافظ

بخدا قیافم ی جوری میره تووهم ک حتی بعداز ساعت ها شوهرمم میاد خونه میفهمن ی چیزم شده!!!! اون احمق انگ ...

نه مثلا بهش بگو فلاني جون ب بچت ي تذكري بده من خودم خيلي مراقب وسايلام هستم مستقيم بهش بگو

دنبال دعوا و خشونت نباش

هر سری گفتم اشکال نذاره یک بارهههه بعد باز تکرارشدهدوماه یکیار میادایکساعت خرابی تمام خدافظ

این دور مستقیم به مامانش بگو چرا کنترلش نمیکنی شاید به خودش اومد 

اصلا راهش نده . چرا کشیده بزنی بگو فلان و فلان خسسارت زده .خونه ی من کارگاه و دفتر نقاشی بچه ت نیست همه جا رو خط خطی کنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

هر سری گفتم اشکال نذاره یک بارهههه بعد باز تکرارشدهدوماه یکیار میادایکساعت خرابی تمام خدافظ

همون ۱ساعت ببرش بیرون .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببخشید نمیتونم اصلا شماهایی زبون ندارید درک کنم طرف زده خونت نابود کرده یخچالت‌ کوبونده‌ بعد میگی چکار کنم چکار نکنم هر سری میگم اشکالی نداره فلان 

ببخشید مقصر صد درد شمایی ک گزاشتی بچه اینجوری بشه

بچه ی دخترخالمه

دعای علقمه بخون هر کی مزاحم ( و دشمنه ) بی سر و صدا شرش کنده میشه 

روز اول زیارت عاشورا و بعد بلافاصله دعای علقمه ( و در صورت تمایل بعد بلافتصله دعای معراج ) 

از روز دوم تا آخر عمر فقط علقمه ی خالی ( و در صودت تمایل بعدش دعای معراج 

هیچم نیاز نیست عربیشو بخونی ترجمشو بخون قشنگ تایمت نصف میشه 

علقمه ( و معراج ) حصاریه که باعث میشه مزاحما و دشمنا از شما دور بمونن

شما دو بار سکوت کردی تا الان نشون دادی وسایلت و هزینه ای که کرده ارزشی ندارن و دیگران میتونن هر کار دوس دارن باهات بکنن عزیزم ، همون بار اول به مادرش تذکر جدی میدادی دفعه دوم یا بهش بر میخورد نمیومد یا میومد جلوی بچه رو میگرفت

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا