2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا چیزی من دیدم بسن مردم توی ایران اکثر مواقع دخترها نمیدونن طرف متاهله وقتی میفهمن که حسابی وابسته طرف شدن فهمیدنش بنظر من واقعا سخته اخه آقایون معمولا حلقه هم نمیندازن بندازن هم درآوردنش کاری نداری برای من زنی که خونه خراب کنه و مرده کثافتی که خائنه هردو به یه اندازه چندشن و نجس دختره به همجنسش خیانت میکنه آقاعه به زنی که باهاش پیمان زناشویی بسته 

بروهی ایران♥️🫡

واقعیت یا هر چی. زندگیتو درگیرش نکن عزیزم. من خودم درگیرم و 24 ساعته فکر میکنم بهش اما تو که تو زندگ ...

ولی خیلی سرش حرص میخورم کلی برای اون زن بیچاره گزیه کردم

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

منم تو این شرایط هستم اون زن تو کار استاد هر پنج سال به شوهر عوض می کنه با این که شوهر خوش باز من می‌دونه ولی جونش برایش در میره وقتی دعوا می کنم میاد میگه می خوام ولش کنم بعد که آشتی می کنن یادشت می‌ره خواهر دلتون به من بسوزه نه راه پس دارم نه راه پیش خودم از لحاظ روحی داغونم