2777
2789
عنوان

نام فرزند پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 23 پست
اره قبلا هم رایان میذاشتن ولی الانم فکر کنم همه میذارن هامین🤔

این اسم های اینجوری یه مد خاصی دارند چند سال میاد و میره مثلا بری مدرسه یه سن خاصی کارن هستند یه سن دیگه رایان 

این اسم های اینجوری یه مد خاصی دارند چند سال میاد و میره مثلا بری مدرسه یه سن خاصی کارن هستند یه سن ...

خب خیلی نباید کاری به مد داشت دیگه 

بده که همه یه اسم باشن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست عزیز بالاخره چی انتخاب کردی؟منم رایان انتخابمه ولی میترسم مدرسه ک رف بچه ها مسخرش کنن بگن رایانه .. دودلم ولی جز رایان هیچ اسمی بدلم نمیشینه ک جایگزین کنم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

مشکل روانی داری همش تاپیک راجبش میزنی؟صدنفر گفتیم رایان نزار زشته . بچه گناه داره بعدا دردسر میشه اسمشو عوض کنه

حالا الان میگی هامین

اینارو از کجا میاری مسخره گرفتی مارو؟؟؟؟

همین بزار رایان دیگه نپرس

مشکل روانی داری همش تاپیک راجبش میزنی؟صدنفر گفتیم رایان نزار زشته . بچه گناه داره بعدا دردسر میشه اس ...

اول از همه تاپیک مال یه بنده خدای دیگه هس نه مال من دوم از همه هامین رو از کجا اوردی سوما شما چرا فشاری شدی نکنه شخصی با نام رایان تو کاست گذاشته ک بدت میاد

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

اول از همه تاپیک مال یه بنده خدای دیگه هس نه مال من دوم از همه هامین رو از کجا اوردی سوما شما چرا فش ...

من با همچین آدمای چیپی‌ک اسم رایانه و امثالش باشه ارتباطی ندارم اوکی؟

این کار شما پلشت ملشتاست

تویی ک قدرت تصمیم گیری یه اسم‌نداری از صد نفر پرسیدی دیگه نمیخواد نظر بدی