2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینم قید کنم تنها کسی که میتونه بهت بگه درصدای خوبی با توجه به تلاش این بازه داشتی فقط و فقط مشاورته

ما خبر نداریم چقدر از بودجه رسوندی 

خبر نداریم چه مشکلاتی داشتی این دو هفته 

اون عزیزایی هم که قاطع میگن نه اینا رو در نظر داشته باشن طرف تازه دومین آزمونشه 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

و اینم قید کنم تنها کسی که میتونه بهت بگه درصدای خوبی با توجه به تلاش این بازه داشتی فقط و فقط مشاور ...

ببین این درسته ولی اگر واقعا خونده و تلاششو کرده و اینطوری شده باید روش مطالعه یا هر چیزی که اشتباهه تو درس خوندنش درست کنه

ما برا همین میگیم

من خودم پارسال تو ازمونا اصلا پیشرفت نداشتم سر روشای اشتباه یکی هم بهم میگفت بهم برمیخورد که ای کاش همون موقع گفته بودن

ببین این درسته ولی اگر واقعا خونده و تلاششو کرده و اینطوری شده باید روش مطالعه یا هر چیزی که اشتباهه ...

ببین عزیزم منم عین شما چند سال پیش تو مسیر کنکور بودم و همه این راه رو اومدم 

وقتی میومدم به دوستام میگفتم درصدام اینه چطوره همشون میگفتن وااای چقدر بدددد 

ولی با مشاورم صحبت میکردم میگفت آره ۲۰ درصد ریاضی پایینه ولی میکشیش بالا چون مستعدی و به فلان دلیل و بهمان دلیل من بهت قطعی میگم شدنیه 

نا امید کردنش هیچ فایده ای نداره جز اینکه احساس میکنه کل این دو هفته بی فایده بوده کلا میکشه کنار 

جلوتر هم گفتم قطعا تحلیل کنه ببینه مشکلش کجاست درصدا رو میبره بالاتر از اینی که هست 

ولی خب وقتی داره میگه دومین آزمونمه یعنی تازه اول راهه و خب خدا رو شکر تایم هم داره که بیشتر بخونه بهترش کنه 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

موفق باشین.پایه چطور بودی؟ از کی شروع به خوندن کردی؟

پایه دهمم خوب بود ولی یازدهم ن

از تابستون شروع کردم ولی فقط همون تابستون رو تونستم خوب بخونم.. یعنی از مهر ب خاطر اوج کردن مشکل وسواس فکریم و رفتن پیش روانپزشک و خوردن قرص اینا اصلا نتونستم صد خودم رو بزارم

ولی با اون حال میخوندم.. خیلی بازدهی ام پایین اومده بود ساعت مطالعه ام پایین اومده بود ولی ول نمیکردم .. 

برای همین معتقدم تنها راه موفقیت استمراره حتی اگه هر روز صد خودت رو نتونی بزاری ولی ادامه بده

ببین عزیزم منم عین شما چند سال پیش تو مسیر کنکور بودم و همه این راه رو اومدم وقتی میومدم به دوستام م ...

اره منم دقیقا منظورم همینه که باید ببینه اشکالش کجاست وگرنه ازمونای الان هیچی رو مشخص نمیکنه واقعا👍🏻

موفق باشین.پایه چطور بودی؟ از کی شروع به خوندن کردی؟

ی نکته ای هم طبق تجربه ام بگم

شاید رشته های تاپ رو نیاوردم ولی درس خوندنم مثل رشته های تاپ بود😂

هعی نگین از الان شروع کنم میرسم یا ن

بخدا از همین الان شروع کنی بهترین رشته بهترین دانشگاه قبولی

ولی دقیقا از همین الان شروع کن