2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دکترو ببخشید یکی از اطرافیانم داشت میگفت دستشویی یعنی ببخشید دفع زیاد نباید داشته باشیو لبنیات ه ...

چیپس و پفک اصلا نمی‌خورم ولی لبنیات مجبورم بخورم 

کاربر اقام 

تشخیص دکتر بوده یا خودتون حدس میزنین؟اگه واقعا اون التهاب روده باشه باید اول نوعشو متوجه بشن که کرون ...

خودم حدس میزنم ولی قشنگ مشخصه التهاب چون خیلی اذیت میشم اسپاسم روده دارم بیشتر اوقات قطعا برم دکتر میگه التهابه 

کاربر اقام 

خودم حدس میزنم ولی قشنگ مشخصه التهاب چون خیلی اذیت میشم اسپاسم روده دارم بیشتر اوقات قطعا برم دکتر م ...

پزشک التهاب روده رو بزور و با کولونوسکوپی و اندوسکوپی تشخیص میده اونوقت شما خودت حدس میزنی التهاب روده داری؟😐بعد میگم بدون تجویز نخور میگی دارو نداره فقط میدن سیستم ایمنیو پایین بیاره

شما اول مطمئن شو بعد دنبال درمان باش. یه فوق تخصص گوارش خوب برو بزار تشخیص درست بدن

پزشک التهاب روده رو بزور و با کولونوسکوپی و اندوسکوپی تشخیص میده اونوقت شما خودت حدس میزنی التهاب رو ...

حالا اگه من نرفتم گفت التهابه با کولونوسکوپی که به راحتی قابل تشخیصه وقتی اسپاسم میزنه جوری درد میگیره نمیتونم را برم خب این التهابه دیگه 

کاربر اقام 

حالا اگه من نرفتم گفت التهابه با کولونوسکوپی که به راحتی قابل تشخیصه وقتی اسپاسم میزنه جوری درد میگی ...

خیلی از بیماری های گوارشی دیگه هم هست که باعث اسپاسم روده میشه اگه اینجوری تشخیصش راحت بود که همه مردم با گوگل پزشک میشدن

با کولونوسکوپی هم راحت نیست. باید پزشک مهارت داشته باشه تشخیص بده اتفاقا بیماری التهابی روده جزو بیماری هایی هست که تشخیص و درمانش سخته پس الکی به خودت نسبت نده این بیماریو با یه اسپاسم هم نمیشه گفت اینو داری علائمش کلا متفاوته

به پزشک مراجعه کنین. با یه تجویز نینی سایتی اونم در رابطه با بیماری که حتی مطمئن نیستین اونو دارین درمان نمیشین🚶‍♀️

خیلی از بیماری های گوارشی دیگه هم هست که باعث اسپاسم روده میشه اگه اینجوری تشخیصش راحت بود که همه مر ...

کدوم بیماری روده باعث اسپاسم میشه 🤔 حرف شما کاملا متین درسته ولی خب بعد از اینکه کارم تموم بشه ی یک ماه دیگه میرم دکتر 🙂👌

کاربر اقام 

کدوم بیماری روده باعث اسپاسم میشه 🤔 حرف شما کاملا متین درسته ولی خب بعد از اینکه کارم تموم بشه ی یک ...

اصلا شاید مشکل شما روده نیست پانکراسه شاید روده باریکه شاید معده هست شاید هزاران چیز دیگه! Chatgpt و گوگل منبع خوبی برای تشخیص بیماری نیستن

من واسه خودتون میگم چون توی عنوان نوشتی که اگه اطلاعاتی دارین بگین