2777
2789

دیروز باز قاطی کرد و بیخودی داد و بیداد راه انداخت، دیگه باهاش حرف نزدم، امروزم اون عادی بود حرف میزد فقط جوابشو دادم مامانم چند بار زنگ زد شام بیاین گفتم خبرت میکنم شوهرم به رو خودش نیاورد الانم ناهارشو خورد خوابید، بیدار شه احتمالا میگه بریم ولی خب مامانم گفت بگو یه چیزی بار بذارم زودتر... هر دفعه این بساطو داریم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جلو چشمش زنگ بزن مامانت الان بگو آره مامان میایم شام هر چی میخوای بذار تعیین تکلیف میشه دیگه

اینطوری یه دعوا دیگه راه میندازه😞 میگه چرا گفتی شاید نتونیم بریم، دفعه اولش نیست 

این مرتیکه ی نفهم عصبیه،دست خودش نیست چون بعدش عادی میشه میاد حرف میزنه،پس ولش کن ....حرفاشو به یه و ...

همیشه حق به جانبه همیییشه یه بار نشد قبول کنه مقصر بوده، دیروز وسط خیابون انقد داد و بیداد کرد که حد نداره

نمیخام باهاش حرف میزنم اخه میشناسمش بگمم میگه حالا بذار ببینیم چی میشه دقیقه نود میگه بریم

به مامانت بگو فعلا که خوابه معلوم نیست بیاییم اگه دقیقه نود گفت بریم تو هم شام دقیقه نودی درست کن بعدم بگه دیدم ازتون خبری نشد رفته بودیم بیرون زنگ زدین دارین میایید منم برگشتم خونه

اون باشه که نندازه دقیقه نود...مردا کلا کرم دارن

اینطوری یه دعوا دیگه راه میندازه😞 میگه چرا گفتی شاید نتونیم بریم، دفعه اولش نیست

خب پس همینجوری قهر قهر بدون اینکه نگاش کنی بگو مامانم گفته شام بریم چی بهش بگم 

همیشه حق به جانبه همیییشه یه بار نشد قبول کنه مقصر بوده، دیروز وسط خیابون انقد داد و بیداد کرد که حد ...

میگم که قلدر و عصبیه،اینطور آدما رو باید باهاشون رسمی رفتار کرد،مهربونی ممنوع،صمیمیت ممنوع،خیلی عادی باش،حالا هیچی هم تو دلش نیست فقط کنترل خشم نداره نفهم ..

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم