2777
2789
عنوان

واقعا بعضیا تو سایت خیلی وضعشون خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 95 پست

بحث قبول کردن نیست، بحث وقاحت یه عده آقاست، اینجا محیطش معلومه زنونست، یه مرد اینجا چیکارست؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اصلا همچین کاری نمیتونه بکنه

معلومه ک نمیتونه

مالک سایت قوانین رو مشخص کرده

همه با هر جنسیتی میتونن داخل سایت باشن، ب شرط احترام ب قوانین 

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این آدم مهم چقدر بیکاره بخواد بیاد نی نی سایت آقایونو شناسایی کنه،بعد از بینشون مزاحمارو هم شناسایی کنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ایشون که هیچی اما اینکه درخواست میدن و مزاحم میشن مشکل از تربیت خانوادگی و ادب اوناست نه ما

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

هیچ ربطی نداره هر روز ی نر داره درخاست میده پ من ایراد دارم؟!چی بهتون میرسه اینقدر از نرا دفاع میکنی ...

اینجا برای پرسیدن سوال و گرفتن جوابع

تاپیک بزنید جواب بگیرید

درخواست چت خصوصی برای چیتونه؟ 

شوهرش در حدی مهم هست که جنسیت کاربری فیک رو هم تشخیص بده ؟! خیلی‌ها جنسیت رو الکی زدن 😐

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

واییییییی یه بارم یکی بقیه رو تهدید میکرد که همسرم آدم بزرگیه چیزی بهم بگید میگم بهش پدرتون رو در بیاره😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اینکه درخواست قبول نکنه رو خودش بلده .اما برای خیلیا مهمه حتی اعلان درخواست اقایونم نبینن .مثل خودم .چون خوشم نمیاد .

اینم که میگید اگه مزاحم داری ایراد از خودته خیلی خیلی حرف زشتیه.

اما این خانم نمیتونه حتی با وجود شوهرش همچین کاری با سایت بکنه .

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

آقایون به همه درخواست میدن یعنی همه ی خانما مشکل دارن؟!!!

نگفتم خانما مشکل دارن 

من خودم هیچ درخواستی قبول نمیکنم 

دلیل لینکه درخواست قبول میکنید چیه؟ 

دنبال چی هستین؟