2777
2789

راستش ظرف تمیز ندارم🤣  ۳ روزه دست به چیزی نزدم چون مدام بیرون.. بودم. 

جوجه کباب و گوجه کباب کردم با برنج.  دیگه یاد کلیپای اینستا افتادم....

اومدن جلو هر کدوممون رو سفره یکبار مصرف برنج ریختم  هر کدوممو نبا دستامون گوجه رو فشار دادیم که آبش ریخت رو برنج و گوشت... با دست خوردیم بدون قاشق. گفتم مدل هندی ها چِرکولی بخوریم...

دخترم از اول تا نیمساعت بعد غذا خوردن مدام داره میگه خییییییلی خوش گذشت چه مزه ای میده .. بازم اینجوری بخوریممم. واقعا سرمو برد🤣 هر ثانیه میگه.

دوروزم بود جز تخم مرغ چیزی نخورده بود دیگه برادر شوهر پول.. داد رفت براش مرغ..خریدم

ولمون کن 

سفره یکبار مصرف 

غذای گرم اخه؟

واقعا ضرر داره 

چرا اینجوری میکنید😐شستن سه تا بشقاب کاری نداره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جونش فقط یکاری نکن به اینطور غذا خوردن عادت کنه

اگه کاری نداری هم یه دستی به خونت بکش گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

حالم بهم خورد 😣😣سفره یه بار مصرف بوی پلاستیک میده

اصلا بو هیچی 

طرح هایی که روش هست 

همشوووون رنگ پس میدن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

منم سبزی پلو و ماهی رو با دست میخورم😂

حال میده

تیغای ماهی رو با دست جدا میکنم دیگه دستام کثیفه

همونطوری میخورم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.