2777
2789
چندماهه هستی

منکه دیگه ماه آخرمه ولی تو این ۸ماهه همه میوه هارو خوردم.حالا بدنیا بیاد بچم ببینم چه شکلی میشه😂

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه میوه ای ؟ الان فصل انار و پرتقاله من انار بیشتر ترجیح میدم میخورم

سلام یاسی شما از دوباره بارداری؟ 

مبارکت باشه خانووم 

من از چند سال پیش که منتظر بارداری بودی میشناسمت 💚

عزیزم😍من همه چی خوردم،هر میوه ای که فکرشو بکنی.حالا نمیدونم روش تاثیر گذاشته باشه یا نه

بنظرم بیشترروپوست بچه تاثیرمیزاره تاخوشگلیش من توبارداری هرمیوه ای بودمیخوردم بچم پوستش سفیدشدوقیافش مثل باباشه

فست فود برا سلامتی بده. دوست من ویار فست فود داشت. تا ماه آخر میخورد. دکترش میگفت سلامتیشو به خطر می ...

مه عزیزم جدی تاثیر داره. یکی از دوستای من سر بچه اولش خیلی رعایت می‌کرد. دخترش خوشگله. ولی سر دومی همه چی میخورد، و تاثیرش رو دوباره میشه دید.

مثلا میگن بادنجون باعث میشه پوست بچه تیره تر بشه. نه با چند بار خوردن، مدام خوردنش.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

ببین من دو قلو بارددار شدم هر کدوم به ژنتیکشون متفاوتن خورد و خوراک یکسان اما چهرهذها متفاوت

یکیشون بور یکیشون چشم و ابرو مشکی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
مامانم سر آبجیمدوتا خواهریم زمین تا آسمون فرقمونه،اون خیلی خوشگل تره

خدا حفظتون کنه عزیزم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

انشالله. انشالله خدا بچه ای پریچهره و صالح بهتون عطا کنه.❤️

ممنونم گلم❤️

مگه فست فود بَده🥴🫣

بله عزیزم. 

سعی کنید تو بارداری نخورید.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

دوستان درسته که بچه با ژن درست میشه ولی موادی که اون ژن رو درست میکنن میتونن از فست فود تامین بشن و ...

خاله من سر پسرش انار خیلی خورد،سفید نشد پسرش ولی یه سبزه خوشگله.از این پسر سبزه های خوشگل و تو دل برو

وای من عاشق انارم یعنی تاثیر داره؟ روزی ی لیوان اب انار میخورم

اره خیلی تاثیر داره. طبیعیشو بخوری ها. قشنگ انار بخر دون کن بریز تو یه دونه کیسه لهش کن بزار آبش دربیاد اونو نوش جان کن خیلی تاثیر داره 

عزیزم اصلا زیاده روی نکن ماما میگه میوه خوردن زیاد تو بارداری خیلی بده باعث میشه اب دور جنین زیاد بش ...

نه زیاده روی نمیکنم.چون از فصل بهاره باردارم،هم میوه های بهار رو خوردم هم تابستون هم الان که پاییزه.حالا نمیدونم بچه چی از آب دربیاد😂