خب اون که درسته. شبیه مردم که نمیشه بچه. منظور رو زیبایی تاثیر داره.مثلا تاثیر نداشت خیلی راحت همه ف ...
فست فود برا سلامتی بده. دوست من ویار فست فود داشت. تا ماه آخر میخورد. دکترش میگفت سلامتیشو به خطر میندازی اما میخورد. صورتش به دنیا که اومد جوش داشت بچه به خاطر تغذیه اما خدایی خیلی خیلی خوشگله اللن
عزیزم😍من همه چی خوردم،هر میوه ای که فکرشو بکنی.حالا نمیدونم روش تاثیر گذاشته باشه یا نه
انشالله.
انشالله خدا بچه ای پریچهره و صالح بهتون عطا کنه.❤️
برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.
عزیزم اصلا زیاده روی نکن ماما میگه میوه خوردن زیاد تو بارداری خیلی بده باعث میشه اب دور جنین زیاد بشه
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
مثلا چه میوه ای ؟ الان فصل انار و پرتقاله من انار بیشتر ترجیح میدم میخورم
به هم حالت تهوع و بی حالی بارداری رو کمتر میکنه هم سطح قند خون رو به تعادل میرسونه و واقعا تاثیر داره اما چون ممکنه بعد از خوردن به یبوست بگیری بهتره به پخته شده مصرف کنی
انار هم به خون رسانی به جنین تاثیر داره و زیاد بخور
از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
دوستان درسته که بچه با ژن درست میشه ولی موادی که اون ژن رو درست میکنن میتونن از فست فود تامین بشن و ...
وای من عاشق انارم یعنی تاثیر داره؟ روزی ی لیوان اب انار میخورم
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
پس چجور بعضیا هم مادر زشته هم پدر،ولی بچشون مثل ماهه.من میگم شاید میوه میخورن
ببین نوه عمم. مامان زشت بابا زشت بچه ماه. اما بزرگ که شد زیاد خوشگل نموند. مثه این که دعا و قرآنم خوبه. نمیدونم والا چجوریه. یا بچه دوستم مامان بابا زشت بچه مثه این مدلا که عکسشو رو دارو پوشک میذارن شده. انگار بچه رو دزدیدن