2777
2789

دیدین کسیو که میوه بخوره تو بارداری و بچش خوشگل شه؟تاثیر داره واقعنی؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله. 

یکی مدام سیب می‌خورد، دخترش واقعا هم خوشگله هم شبیه سیبه.😁

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

بله. یکی مدام سیب می‌خورد، دخترش واقعا هم خوشگله هم شبیه سیبه.😁

عزیزم😍

من همه چی خوردم،هر میوه ای که فکرشو بکنی.حالا نمیدونم روش تاثیر گذاشته باشه یا نه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

دیدین همچین موردایی؟

بله من خودم تو بارداری اول و دومم هر روز دو واحد میوه میخوردم و دوتا بچه هام خیلی زیبا هستن نه اینکه خودم بخوام تعریف کنم همه اطرافیان هم میگن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه یا ب مامانش میره یا به باباش به میوه ک نمیره😂

آخه بعضی دکترای طب سنتی و مردم میگن میوه خوردن بچه رو خوشگل میکنه

آره آبجیم مثلا

آبجیتون سر بچش به خورده یا مادرتون سرآبجیتون به خورده؟

بله من خودم تو بارداری اول و دومم هر روز دو واحد میوه میخوردم و دوتا بچه هام خیلی زیبا هستن نه اینکه ...

مثلا چه میوه ای ؟ 

الان فصل انار و پرتقاله من انار بیشتر ترجیح میدم میخورم 

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ژنه عزیزم. تمام دکترا میگن حرفه. منم هر روز سیب میخوردم بچم کپ خودم شده. نمیگم زشتم اما بر اساس ژن ش ...

خب اون که درسته. شبیه مردم که نمیشه بچه. منظور رو زیبایی تاثیر داره.

مثلا تاثیر نداشت خیلی راحت همه فست بود هم میخوردن و مانعی نداشت.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.